Ngarep > Produk > Kabel Actuator Kab > YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel
YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel
  • YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator KabelYY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel
  • YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator KabelYY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel
  • YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator KabelYY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel

YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel

Longda YY1008 4X4 (12AWG) Kabel Aktuator Kabel Kontrol Robotika PVC minangka salah sawijining pabrik kabel saka China, bisa menehi sampel Kabel Grounding Listrik Tembaga Fleksibel gratis, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.
Struktur kabel kasebut kasusun saka serat optik siji utawa loro 0.9mm sing dikempalken rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Kabel Aktuator Kabel Kontrol Robotika YY1008 4X4 (12AWG) profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa gawé kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar kualitas dhuwur, kalebu LV HV mobil cableï¼utamané digunakake ing AC / DC daya sistem kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane AC lan DC daya konektor kendaraan lan tumpukan daya.



Aplikasi: Pemanasan

Bahan Konduktor: Tembaga

Tipe Konduktor: Stranded

Bahan isolasi: pvc

Nama Produk: Kawat Isolasi PVC Inti Tembaga

Konduktor: Stranded Copper

Isolasi: Kabel Isolasi PVC

Jaket: Jaket PVC

AWG: 30--10 AWG

Tegangan: 300V/300V

Packing: Roll

Standar: CCC

 

Hubungi kita yen sampeyan duwe syarat!!!

 

1. Kapan wae, kita seneng njaluk pesenan lan panjaluk sing cocog.
2. Priksa manawa produk kasebut cocog karo standar kualitas.
3. Priksa manawa barang bakal dikirim ing wektu sing tepat.
4. Nyedhiyani layanan anget lan grapyak lan layanan sawise-sale.
5. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
6. Kualitas OEM lan kualitas asli bisa ditampa.
7. Babagan garansi, yen sampeyan duwe masalah babagan barang kasebut sawise ditampa, sampeyan bisa menehi pitutur marang kita ing wektu.

8. Kanggo rincian liyane lan rega paling anyar, please aran gratis kanggo hubungi kita.

 

 

Panas Tags: YY1008 4X4 (12AWG) Robotika Kabel Kontrol PVC Kabel Aktuator, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.