Ngarep > Produk > Kabel Daya > Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm
Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm
  • Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mmKabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm
  • Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mmKabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm
  • Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mmKabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm
  • Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mmKabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm

Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm

Kita bisa ngasilake kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar sing berkualitas tinggi, kalebu kabel mobil LV HV, utamane digunakake ing sistem pangisian daya AC / DC kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane konektor pangisi daya AC lan DC kendaraan lan tumpukan ngisi daya. Pabrik kabel Longda ing China bisa menehi sampeyan XLPE Power Cable Single Core Copper 35mm conto, Contoh XLPE Power Cable Single Core Copper 35mm kasedhiya gratis, nanging kudu mbayar kiriman kurir. Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel Longda minangka pabrik saka China, sing adol Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm. Kanthi dhukungan saka pabrik kabel longda, Produk utama: Konduktor terdampar Bare, kayata AAC, ACSR, AAAC, ACAR, konduktor baja berlapis aluminium; Kabel bundled aerial 0.6/1KV (Kabel ABC), voltase beda saka kabel terisolasi XLPE, kabel lapis baja, kabel kontrol, kabel terisolasi karet, kabel lan kabel terisolasi PVC. Produk kabel Longda wis entuk Sertifikasi Wajib ISO9001, CCC lan China lan sertifikasi Sistem Teks Internasional lan liya-liyane. Pasar Ekspor: Kita wis ngekspor kabel & kabel menyang pirang-pirang negara ing Timur Tengah, Afrika, Asia, Amerika Selatan.



Nomer Model: Kabel Daya XLP 1/3 Inti

Bahan isolasi: Xlpe

Jinis: 3.6/6kV - 26/36kV

Aplikasi: Konstruksi

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: PVC

Konduktor: Inti Tembaga

Armor: Stee Tape

Nama Produk: Kabel Power

Isolasi: XLPE

Sarung: PVC/PE

Tegangan: 3.6/6kV - 26/36kV

MOQ: 1000 Meter

Bahan: Tembaga + XPLE + PE/PVC

Standar: GB / T12706-2008

Kata Kunci: Kabel Tembaga

 

Nominal Cross Sectional Area mm2

Diameter konduktor referensi mm

Ketebalan Isolasi Nominal mm

Kira-kira Diameter Kabel mm

Kira-kira Bobot Kabel KG/KM
YJV

25

6

2.5

36

1623

35

7

2.5

38

2042

50

8.2

2.5

41

2602

70

9.7

2.5

45

3332

95

11.4

2.5

49

4223

120

12.8

2.5

52

5040

150

14.3

2.5

56

5994

185

15.9

2.5

59

7129

240

18.4

2.6

65

9050

300

20.6

2.8

72

11101

400

23.3

3

79

13831

500

26.6

3.2

88

17393


FAQ


Q1: Apa sampeyan produsen kabel listrik XLPE Single Core Copper 35mm utawa perusahaan dagang??
A1: Kita duwe pabrik dhewe.
Q2: Apa babagan cara pembayaran?
A2: Kita nampa T / T & L / C.
Q3: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A3: Biasane kita gawé ing 25 dina sawise nampa pembayaran.
Q4: Bisa aku supaya sawetara conto kanggo testing kita?
A4: Mesthi.
Q5: Apa MOQ (Minimum Order Quantity)?
A5: MOQ kita yaiku 1000 M.

 


Panas Tags: Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.