Ngarep > Produk > Kabel Komunikasi Kab > UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi Lan
UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi Lan
  • UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi LanUTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi Lan
  • UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi LanUTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi Lan
  • UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi LanUTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi Lan
  • UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi LanUTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi Lan

UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/ Luar Ruangan Kabel Komunikasi Lan

Minangka profesional UTP FTP STP SFTP cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor / Outdoor Lan Komunikasi Kabel manufaktur, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan UTP FTP STP SFTP cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor / Outdoor Lan Komunikasi Kabel. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku sing adol paling anyar, rega murah, lan kabel berkualitas tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Longda UTP FTP STP SFTP cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Kabel Komunikasi Lan Indoor/Outdoor bisa nyedhiyakake produk miturut standar ASTM, ICEA, BS, DIN, IEC lan GB. Sauntara kuwi, kita bisa ngrancang lan nggawe kabel miturut conto lan spesifikasi teknis pasokan pelanggan.



Nomer Model: CAT6

Tipe: Bare

Aplikasi: Underground

Bahan Konduktor: Tembaga

Tipe Konduktor: Solid

Bahan isolasi: PE

Nama Produk: Kawat Isolasi PVC Inti Tembaga

Warna: Opsional

Konduktor: Bare Copper

Jaket: Jaket PVC

Isolasi: HD-PE

Dawane: 1000ft (305m) / Dawane Disesuaikan

Sertifikasi: CE ROHS ISO9001FLUKE

Bahan: 100% Tembaga Murni

Tipe Shielding: FTP

 

Jeneng produk

Kabel CAT6 Kab

Bahan Konduktor

Bare tembaga

Ukuran konduktor

0,56 mm

Intine

4 pasang

Bahan Isolasi

lingkungan HDPE

Bahan Jaket Kab

LSZH/PVC

diameteripun insulating

1.02mm ± 0.02mm

Diameter Kabel

6.1mm ± 0.2mm

Kapasitansi Kerja (Maks.)

-20â-70â

warna

Ireng / Putih / Abu-abu / Biru / Oranye



FAQ


1. Q: Apa jenis kabel sampeyan gawé?
Kami khusus memproduksi kabel lan, kabel patch, kabel serat, kabinet jaringan, aksesoris dll.
2. Q: apa MOQ sampeyan?
A: MOQ kita 1000 bêsik saben item. Sampel gratis bisa dikirim kanggo evaluasi kualitas sampeyan.
3. P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
Biasane, wektu pangiriman kita yaiku 7-15 dina sawise nampa simpenan. Adhedhasar jumlah pesenan.
4. Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C. Western Union, Bayar liwat pesenan jaminan alibaba. Pembayaran liyane nampa liwat rembugan.
5. Q: Apa cara sampeyan packing?
Kothak werna lan karton, Bisa minangka panjalukan pelanggan.
6. Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur kabel adhedhasar sampel pelanggan?
Ya, kita bisa. OEM tampi.

 

 

Panas Tags: UTP FTP STP SFTP Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 Indoor/Outdoor Kabel Komunikasi Lan, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.