Ngarep > Produk > HV Kab > UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon
UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon
  • UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet SilikonUL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon
  • UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet SilikonUL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon
  • UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet SilikonUL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon
  • UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet SilikonUL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon
  • UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet SilikonUL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon

UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Kabel Karet Silikon Tegangan Tinggi UL3573 200C 10KV profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kami spesialis nyedhiyakake kabel PVC umum 300V / 500V, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan , Kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tegangan tinggi/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Longda UL3573 200C 10KV Wire High Voltage Silicone Rubber Cable bisa nyedhiyakake produk miturut standar ASTM, ICEA, BS, DIN, IEC lan GB. Kangge, kita bisa ngrancang lan nggawe UL3573 200C 10KV Wire High Voltage Silicone Rubber Cable miturut conto lan spesifikasi teknis pasokan pelanggan.



Tipe: Tegangan Tinggi

Aplikasi: Headlamp / piranti omah / elektronik / peralatan / mesin

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: Karet

Jeneng produk: ul3239 High Voltage 3KV Silicone Rubber Insulated 18AWG Stranded wire

werna: kabeh werna

Tegangan: 3 KV

Suhu: 200C

Standar: UL758

isolasi: kawat silikon

konduktor: tembaga tinned

Packing: 200m/roll

MOQ: 1000 Meter

 

ul3239 Tegangan Tinggi 3KV 6KV 10KV 20KV Silicone Rubber Insulated Cable 18AWG Stranded Wire

Rincian cepet

Panggonan Asal: Duangdong, China

Jeneng merek: Mysun

Nomer Model: AWG16-28

Tipe: Insulated

Aplikasi: Underground

Bahan Konduktor: Tembaga

Tipe Konduktor: Stranded

Bahan Isolasi: Karet

Konduktor: Tembaga kaleng

Isolasi: Silicone Rubber

Tegangan Rated: 3KV

Rating Suhu: 200â

Packing: tas PE, kotak karton


Ukuran produk:


Konduktor

Isolasi

Max.cond
resistensi
(Ω/km)

dawa
(m) (Ft)

Ukuran
(AWG)

Konstruksi
(No./mm)

Dhiameter
(mm)

3000V

6000V

10000V

20000V

30000V

kekandelan
(mm)

Dhiameter
(mm)

kekandelan
(mm)

Dhiameter
(mm)

kekandelan
(mm)

Dhiameter
(mm)

kekandelan
(mm)

Dhiameter
(mm)

kekandelan
(mm)

Dhiameter
(mm)

28

7/0.12

0.37

0.50

1.37

0.70

1.77

1.00

2.37

1.30

2.97

1.70

3.77

227

305/1000

26

7/0.15

0.49

1.49

1.89

2.49

3.09

3.89

143

24

14/0.14

0.60

1.60

2.00

2.60

3.20

4.00

89.3

22

22/0.14

0.76

1.76

2.14

2.76

3.36

4.16

56.4

20

32/0.14

0.91

1.91

2.31

2.91

3.51

4.31

35.2

18

52/0.14

1.17

2.17

2.57

3.17

3.77

4.57

22.2

16

52/0.18

1.50

2.50

2.90

3.50

4.10

4.90

14

     



FAQ



1. Napa regane murah banget?
Sampeyan pesen langsung saka pabrik.
2. Where is pabrik Panjenengan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
Pabrik kita dumunung ing Kota Yangzhou, Provinsi Jiangsu, China, sing cedhak karo Shanghai. Kabeh klien kita, saka ngarep utawa luar negeri, sing
sambutan hangat kanggo ngunjungi kita.
3.Apa aku bisa njaluk sawetara conto UL3573 200C 10KV Wire High Voltage Silicone Rubber Cable?
Ya, kita diajeni kanggo menehi conto.
4. Apa sampeyan bisa nggawe produk kanthi desainku?
ya wis. pangaturan dhewe olèh.

 

 

 

Panas Tags: UL3573 200C 10KV Wire High Voltage Silicone Rubber Cable, Grosir, Customized, Quality, Bulk, Pabrik, sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Price, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.