Ngarep > Produk > Kabel Tipe Khusus Kab > Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J
Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J
  • Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe JKabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J
  • Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe JKabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J
  • Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe JKabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J
  • Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe JKabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J
  • Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe JKabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J

Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J

Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku sing paling laris, rega murah, lan Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J sing berkualitas. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama sing ramah karo perusahaan sampeyan kanthi produk sing berkualitas tinggi, rega sing cukup, layanan sing wicaksana lan nggawe tangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Kabel Insulated Mineral Termokopel Tipe J profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa ngasilake kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar sing berkualitas tinggi, kalebu kabel mobil LV HV, utamane digunakake ing sistem pangisian daya AC / DC kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane konektor pangisi daya AC lan DC kendaraan lan tumpukan ngisi daya.

 



Aplikasi: pangukuran suhu

Bahan Konduktor: Fe cu ni

Tipe Konduktor: Solid

Bahan isolasi: Fiberglass

Sertifikat: ISO

Wektu pangiriman: 7-20 Dina

Isolasi: PFA, PVC

Standar: IEC 60584

Konduktor: NICr, NiSi, Tembaga, Besi, Konstantan

MOQ: 100 METER

 

Packaging & Pangiriman


Unit Penjualan:

Item tunggal

Ukuran paket tunggal:

Ukuran 18X15X11 cm

Bobot reged tunggal:

1.000 kg

Tipe Paket:

200m, 500m, 1000m saben coil karo film plastik kebungkus lan paket karton.

Persyaratan kemasan khusus uga bisa ditampung.

OEM uga ditrima.




Kawat kompensasi termokopel krom alumel k 1200â


Seri Kawat Termokopel (K,N,E,J,T,B,R,S)
Ana macem-macem jinis lan gelar kabel termokopel. Saben jinis kawat termokopel nduweni kombinasi khusus paduan logam. Kombinasi iki sing nemtokake jinis thermocouple. Kawat kelas termokopel digunakake kanggo nggawe termokopel
probe. Kawat kelas termokopel biasane digunakake kanggo persimpangan lan ing sarung gagang.


Fitur:


1) Panggunaan terus-terusan nganti 200
2) Panggunaan jangka pendek nganti 250
3) Tahan panas, kimia, abrasi lan kelembapan sing apik
4) Nyedhiyakake ukuran suhu sing akurat kanthi stabilitas suhu dhuwur
5) Laporan tes kalibrasi kasedhiya


Penjelasan model:



1 Kalibrasi: Tipe K
2 Isolasi konduktor: FEP
3 Jaket isolasi: FEP
4 Perisai luar: Jalinan baja tahan karat



 

Kode

 

Komponen kabel saka thermocouple

+ Sikil positif

- Sikil negatif

N

Ni-cr-si(NP)

Ni-si-magnesium (NN)

K

Ni-Cr(KP)

Ni-Al(Si)(KN)

E

Ni-Cr(EP)

Cu-Ni(EN)

J

Besi (JP)

Cu-Ni(JN)

T

Tembaga (TP)

Cu-Ni(TN)

B

Platinum Rhodium -30%

Platinum Rhodium-6%

R

Platinum Rhodium -13%

Platinum

S

Platinum Rhodium -10%

Platinum

 

ASTM

(American Society for testing and Materials) E 230

ANSI

(Institut Standar Nasional Amerika) MC 96.1

IEC

(Standar Eropa dening International Electrotechnical Commission 584)-1/2/3

DIN

(Deutsche Industrie Normen) EN 60584-1/2

BS

(Standar Inggris)4937.1041, EN 60584-1/2

NF

(Norme Francaise) EN 60584-1/2-NFC 42323-NFC 42324

JIS

(Standar Industri Jepang) C 1602-C 1610

GOST

(penyatuan Spesifikasi Rusia) 3044



Deskripsi Produk


Jeneng: Mineral Insulated Kabel

Tipe: K, N, E, J, T

Bahan konduktor: NiCr-NiSi,NiCrSi-NiSi), NiCr-Konstantan, Fe-Konstantan, Cu-Konstantan

Insulator: 99,6% kemurnian dhuwur MgO

Nomer inti: 2, 4, 6

Bahan Sarung: SS321(SS304), SS316, SS310, INCL600,601, Nicrobell, SS446, SS347,800,800H,825,INCONEL601,INCONEL625,GH4145 lan GH3128

Diameter (mm): saka 0.25mm kanggo 12.7mm

Aplikasi: nyambungake karo thermocouple lan mesin instrument

MOQ: 100m

Sertifikat: ISO, SGS

Nggawe wektu sampel: kabeh jinis saham

Istilah perdagangan: FOB, EXW, CIF, CFR

Istilah pembayaran: T/T, Western Union, L/C

Advantage: rega Competitive lan layanan paling apik

 

 

 

 

 

Panas Tags: Kabel Terisolasi Mineral Termokopel Tipe J, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.