Ngarep > Produk > Kabel Daya > Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga
Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga
  • Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel TembagaKapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga
  • Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel TembagaKapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga
  • Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel TembagaKapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga
  • Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel TembagaKapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga

Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga

Longda Submarine XLPE PVC / Karet dilapisi kabel tembaga 400mm bisa layanan OEM / ODM kasedhiya, mbantu sampeyan ngrancang. Kutipan cepet kanggo pitakonan sampeyan. Luwih saka 10 taun pengalaman ing kabel lan kabel lapangan. Konektor profesional lan produsen kabel, kanthi kualitas apik lan kompetitif regane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik kabel tembaga Longda Submarine XLPE PVC / Karet sing dilapisi 400mm duwe peralatan canggih 20 set jalur produksi lan 25 set mesin tes, Kapasitas produksi luwih saka 12 yuta kilometer. Kita duwe staf trampil luwih saka 20 taun pengalaman, sadurunge miwiti kerja, saben buruh kudu dilatih kanthi profesional. Mulane, kita bisa janji produk bakal 100% quantified.3 inti 4 inti 5 inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium/Tembaga Inti Steel Wire PVC/XLPE Underground Power Armored Kabel
3 inti 4 inti 5 inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium / Tembaga inti Steel Wire PVC / XLPE Underground Power Armored Kabel. Paket kasebut biasane drum kayu utawa drum kayu baja utawa coil.uga miturut kabutuhan pelanggan. Kabel Longda bisa menehi rega murah lan layanan apik.



Bahan Isolasi: Karet

Tipe: LOW VOLTAGE

Aplikasi: Industri

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: Karet

Nama Produk: Kabel Karet

Bahan: tembaga + karet

Werna: Black, Orange, Red etc

Inti: Multi-inti

MOQ: 100m

Sampel: gratis

Sertifikasi: CE



APLIKASI


Konduktor THHN utawa THWN-2 utamane digunakake ing saluran lan tray kabel kanggo layanan, feeder, lan sirkuit cabang ing aplikasi komersial utawa industri kaya sing kasebut ing Kode Listrik Nasional. Tegangan kanggo kabeh aplikasi yaiku 600 volt.

Nalika digunakake minangka jinis THHN, konduktor cocok kanggo digunakake ing panggonan garing ing suhu ora ngluwihi 90æ³C.

Nalika digunakake minangka jinis THWN, konduktor cocok digunakake ing suhu ora ngluwihi 90æ³C, lokasi garing utawa 75æ³C lokasi udan utawa ora ngluwihi 75æ³C nalika kapapar lenga utawa coolant.

Nalika digunakake minangka jinis THWN-2, konduktor cocok kanggo digunakake ing panggonan teles lan garing ing suhu ora ngluwihi 90æ³C utawa ora ngluwihi 75æ³C nalika kapapar lenga utawa coolant.
Suhu konduktor ora ngluwihi 105æ³C ing lokasi garing nalika dirating AWM lan digunakake minangka bahan kabel piranti. Rating voltase kanggo kabeh aplikasi yaiku 600 volt.


SPESIFIKASI



THHN utawa THWN-2 tundhuk karo:
ASTM - B3, B8 (7,19, 37, 61 Strand), B 787 (19 Wire Combination Unilay Strand)
Kepatuhan Teknis
- UL 83 - Kabel lan Kabel Terisolasi Termoplastik
- CSA C22.2 No.. 75-03
- UL 1063 (MTW) ​​- Kabel lan Kabel Alat Mesin (mung kabel terdampar)
- UL 758 (AWM)
- ICEA S-95-658/NEMA WC 70


Konstruksi Kabel
Konduktor:
Tembaga tanpa anil alus, Kelas B
stranding saben ASTM B8
Isolasi:
Insulasi Polyvinyl chloride (PVC) sing angel, panas lan tahan lembab sing ditrapake jaket nilon.
Warna: option

 

Lembar data


MM2

AWG/kcmil

Dhiameter saka

konduktor

Min.No

saka kawat

Isolasi

kekandelan

JAKET

KETEBAL

Diam.

Kira-kira.

Wt.

NEC

-

-

-

mm

n

mm

mm

mm

Kg/km

Ampacity

2.08

14

AWG

1.85

7

0.38

0.1

2.8

25

20

3.31

12

AWG

2.32

7

0.38

0.1

3.3

37

25

5.26

10

AWG

2.95

7

0.51

0.1

4.2

59

35

8.37

8

AWG

3.71

7

0.76

0.13

5.5

96

50

13.3

6

AWG

4.67

7

0.76

0.13

6.5

145

65

21.2

4

AWG

5.89

7

1.02

0.15

8.2

232

85

26.7

3

AWG

6.60

7

1.02

0.15

8.9

285

100

33.6

2

AWG

7.42

7

1.02

0.15

9.8

352

115

42.4

1

AWG

8.43

19

1.27

0.18

11.3

452

130

53.5

1/0

AWG

9.45

19

1.27

0.18

12.4

559

150

67.4

2/0

AWG

10.62

19

1.27

0.18

13.5

692

175

85

3/0

AWG

11.94

19

1.27

0.18

14.8

860

200

107

4/0

AWG

13.41

19

1.27

0.18

16.3

1068

230

127

250

kcmil

14.60

37

1.52

0.2

18.0

1279

255

152

300

kcmil

16.00

37

1.52

0.2

19.4

1516

285

177

350

kcmil

17.30

37

1.52

0.2

20.7

1751

310

203

400

kcmil

18.49

37

1.52

0.2

21.9

1995

335

228

450

kcmil

19.61

37

1.52

0.2

23.1

2229

380

253

500

kcmil

20.65

37

1.52

0.2

24.1

2463

420




Inti NO

×

Nominal salib

bagean saka

Konduktor mm2

Diameter garis tunggal paling gedhe ing konduktor mm

Nilai kekandelan isolasi

mm

nilai ketebalan sarung mm

mm

tegese diameteripun njaba mm

Resistansi konduktor maksimal ing 20â Ωï¼km

watesan ngisor

watesan ndhuwur

Inti tembaga

Plating timah

Inti tembaga

2×0.75

0.21

0.6

0.8

5.7

7.4

26.0

26.7

2×1

0.21

0.6

0.9

6.1

8.0

19.5

20.0

2×1.5

0.26

0.8

1.0

7.6

9.8

13.3

13.7

2×2.5

0.26

0.9

1.1

9.0

11.6

7.98

8.21

3×0.75

0.21

0.6

0.9

6.2

8.1

26.0

26.7

3×1

0.21

0.6

0.9

6.5

8.5

19.5

20.0

3×1.5

0.26

0.8

1.0

8.0

10.4

13.3

13.7

3×2.5

0.26

0.9

1.1

9.6

12.4

7.98

8.21

4×0.75

0.21

0.6

0.9

6.8

8.8

26.0

26.7

4×1

0.21

0.6

0.9

7.1

9.3

19.5

20.0

4×1.5

0.26

0.8

1.1

9.0

11.6

13.3

13.7

4×2.5

0.26

0.9

1.2

10.7

13.8

7.98

8.21

5×0,75

0.21

0.6

1.0

7.6

9.9

26.0

26.7

5×1

0.21

0.6

1.0

8.0

10.3

19.5

20.0

5×1.5

0.26

0.8

1.1

9.8

12.7

13.3

13.7

5×2.5

0.26

0.9

1.3

11.9

15.3

7.98

8.21


450/750 V YC kabel sarung karet fleksibel tugas berat


MODLE

NAMA

RATED VOLTAGE

ï¼¼Vï¼¼

Intine

NOMINAL CROSS BAGIAN KONDUKTOR

mm2

STANDAR EKSEKUTIF

YC

Kabel sarung karet fleksibel tugas berat

450/750

1

2

3-5

4(3+1)

5ï¼¼(3+2/4+1ï¼).

1,5-400

1.5-95

1.5-150

2.5-150

2.5-150

JB8735.2-2016


60245 IEC 81(YH) lan 60245 IEC 82 (YHF) Kabel mesin las


MODLE

NAMA

RATED VOLTAGEï¼Vï¼

Intine

NOMINAL CROSS BAGIAN KONDUKTOR

mm2

STANDAR EKSEKUTIF

60245 IEC 81 (YH)

60245IEC 82(YHF)

Kabel mesin las

 

1

16~95

GB / T5013.6-2008




FAQ



P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen kabel lan kabel luwih saka 7 taun.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé, iku bab 10-20 dina. Iku miturut jumlah.

Q: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel Submarine XLPE PVC / Karet dilapisi kabel tembaga 400mm? Apa gratis utawa ora?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis

P: Kepiye carane bisa mbayar?

A: L / C, Western Union lan T / T disenengi minangka trep.

Kabeh jinis kabel lan kabel listrik ditawakake, monggo hubungi kita kapan wae.

 

 

Panas Tags: Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi Kabel Tembaga 400mm, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.