Ngarep > Produk > Kabel Komunikasi Kab > Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara
Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara
  • Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang BatubaraKabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara
  • Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang BatubaraKabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara
  • Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang BatubaraKabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara
  • Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang BatubaraKabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara
  • Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang BatubaraKabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara

Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara

Sampeyan ditampani teka ing pabrik kanggo tuku sing paling anyar, rega murah, lan kabel komunikasi telpon khusus sing berkualitas tinggi kanggo tambang batu bara. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama sing ramah karo perusahaan sampeyan kanthi produk sing berkualitas tinggi, rega sing cukup, layanan sing wicaksana lan nggawe tangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel LONGDA yaiku kabel komunikasi telpon khusus kanggo manufaktur tambang batubara saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, kabel terisolasi PVC, kabel SWA/STA a rmored), (kabel ABC terisolasi XLPE/PVC), kabel kontrol , kabel las, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.
kabel Longda bisa OEM / ODM layanan kasedhiya, mbantu ing designing.Prompt kutipan kanggo inquiry.More saka 10 taun pengalaman kabel lan kabel field.Professional konektor lan kabel Produsèn, karo kualitas apik lan rega competitive.



kabel komunikasi kabel pertambangan Spesifikasi:


Model

No. Inti* No. Konduktor

Nindakake No / diameteripun kabel siji

Ketebalan isolasi

Ketebalan sarung

Resistance insulasi

MHYV

1*2

7/0,28 mm

0,45 mm

1,6 mm

é®3000Mæ/km

2*2

7/0,28 mm

0,45 mm

1,6 mm

é®3000Mæ/km

5*2

7/0,28 mm

0,45 mm

1,6 mm

é®3000Mæ/km

1*4

7/0,28 mm

0,45 mm

1,6 mm

é®3000Mæ


Link kabel telpon



FAQ


1 Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?

--Kami adalah produsen kabel komunikasi, kabel lan, kabel fiber optic, kabel solar pv, kabel power...

 

2 Apa aku bisa njaluk sawetara conto? Kepiye babagan biaya?

--Kita nyedhiyakake kabel komunikasi, kabel serat optik, kabel solar pv, conto kabel listrik kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar barang kasebut.

 

3 Apa syarat pembayaran?

--Biasane T/T, L/C, Western Union, paypal, etc.

 

4 Apa wektu pangiriman?

--Biasane 3-5 dina, uga gumantung saka jumlah.

 

Panas Tags: Kabel Komunikasi Telpon Khusus Kanggo Tambang Batubara, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.