Ngarep > Produk > Kawat & Kabel Listrik > Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel
Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel
  • Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik KabelSolid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel
  • Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik KabelSolid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel
  • Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik KabelSolid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel
  • Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik KabelSolid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel
  • Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik KabelSolid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel

Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel

Kabel LONGDA yaiku kabel datar padhet 2 intine kawat tembaga PVC kabel listrik kabel manufaktur saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, kabel terisolasi PVC, kabel SWA/STA a rmored), (kabel ABC terisolasi XLPE/PVC ), kabel kontrol, kabel las, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

kabel Longda bisa OEM / ODM layanan kasedhiya, mbantu ing designing.Prompt kutipan kanggo inquiry.More saka 10 taun pengalaman kabel lan kabel field.Professional konektor lan kabel Produsèn, karo kualitas apik lan rega competitive.



Aplikasi: nyambungake, kabel bangunan kanggo dilebokake menyang truk lan saluran

Bahan Konduktor: tembaga/al/cca/ccs/ccc

Tipe Konduktor: solid/strand/fleksibel

Bahan isolasi: karet pvc pe

rega: 0,1 $

ukuran: 4/0AWG---20AWG

Paket: 100m/meter gulungan/kotak kertas/spool

Sertifikat: CE ISO RoHS CCC TUV UL

konduktor: Solid / Stranded annealed Tembaga

warna: abang ireng kuning ijo coklat biru...

Isolasi: PVC

Jaket: Nylon

 

Tanggal Teknis

Ukuran AWG

bagean corss mm2

Stranding NO./Kawat Diameter mm

Ketebalan isolasi mm

ketebalan nilon mm

Diameter njaba maksimal mm

Total bobot kg/km

Ampacity kanggo 1 konduktor ing free air Amp

Ampacity kanggo 1 konduktor ing conduit Amp

20

0.519

1x0,813

0.38

0.1

1.77

7.07

15

10

18

0.823

1x1.02

0.38

0.1

1.98

10.94

15

10

16

1.31

1x1.29

0.38

0.1

2.25

16.48

20

15

14

2.08

1x1,63

0.38

0.1

2.59

23.17

35

25

12

3.31

1x2.05

0.38

0.1

3.01

34.16

40

30

10

5.26

1x2.59

0.51

0.1

3.81

55.04

55

40

8

8.34

1x3.26

0.76

0.13

5.04

91.22

80

55

 

16

1.31

19x0.30

0.38

0.1

2.46

17.95

20

15

14

2.08

19x0.38

0.38

0.1

2.86

23.8

35

25

12

3.31

19x0.47

0.38

0.1

3.31

35.7

40

30

10

5.26

19x0.60

0.51

0.1

4.22

56.2

55

40

8

8.37

7x1.23

0.76

0.13

5.47

93.7

80

55

6

13.3

7x1,55

0.76

0.13

6.43

141.3

105

75

4

21.15

7x1,96

1.02

0.15

8.22

227.6

140

95

2

33.62

7x2.47

1.02

0.15

9.75

348.1

190

130

1

42.36

7x2.78

1.27

0.18

11.24

446.2

220

150

 

1/0

53.49

19x1,89

1.27

0.18

12.35

553

260

170

2/0

67.43

19x2.12

1.27

0.18

13.5

688.7

300

195

3/0

85.01

19x2.39

1.27

0.18

14.85

856.8

350

225

4/0

107.2

19x2.68

1.27

0.18

16.3

1069.5

405

260

 

250

127

37x2.09

1.52

0.2

18.07

1263

455

290

300

152

37x2.29

1.52

0.2

19.47

1502

505

320

350

177

37x2.47

1.52

0.2

20.73

1743

570

350

400

203

37x2.64

1.52

0.2

21.92

1981

615

380

500

253

37x2.95

1.52

0.2

24.09

2457

700

430

 

Gambar Produk



FAQ

 

1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
We are profesional solid flat wire 2 intine kawat tembaga PVC kabel listrik produsen kabel. Kita bisa ngontrol pesenan saka wiwitan nganti pungkasan.

Sugeng rawuh ing kita. Kita bakal njupuk sampeyan ing Shenzhen.

2. Kepiye carane njaluk sampel kanggo nguji kualitas sampeyan?
Sampel gratis kanggo sampeyan. Klien anyar kudu mbayar biaya kurir.

3. Apa Jumlah Pesenan Minimal Panjenengan?
Biasane 100m. Nanging, kabel kasebut abot banget.
Sampeyan luwih apik supaya jumlah sing cocog supaya ora akeh barang.
Transportasi segara minangka pilihan sing paling apik.

4. Apa aku bisa njaluk diskon?
Iku gumantung ing jumlahe, Kita bisa nggawe diskon lan saged barang. Pls hubungi kita.

5. Apa perusahaan sampeyan nampa produksi OEM?
Ya, bisa nyithak jeneng perusahaan sampeyan, malah nggawe kertu kualitas kanggo promosi perusahaan sampeyan.

 

Panas Tags: Solid Flat Wire 2 Cores Copper Wire PVC Electric Wire Cable, Grosir, Customized, Quality, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.