Ngarep > Produk > Kabel Daya > PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik
PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik
  • PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel ListrikPVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik
  • PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel ListrikPVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik
  • PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel ListrikPVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik
  • PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel ListrikPVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik

PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik

Kabel Longda yaiku pabrik Kabel Listrik Inti PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Listrik saka China, sing adol kabeh jinis aksesoris kabel pasir kabel. Kanthi dhukungan saka pabrik kabel longda, Produk utama: Konduktor terdampar Bare, kayata AAC, ACSR, AAAC, ACAR, konduktor baja berlapis aluminium; Kabel bundled aerial 0.6/1KV (Kabel ABC), voltase beda saka kabel terisolasi XLPE, kabel lapis baja, kabel kontrol, kabel terisolasi karet, kabel lan kabel terisolasi PVC.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Insulation PVC profesional 4 Inti 95mm Kabel Tembaga Harga Kabel Listrik Listrik kanthi pengalaman produksi 15 taun. Produk kabel Longda wis entuk Sertifikasi Wajib ISO9001, CCC lan China lan sertifikasi Sistem Teks Internasional lan liya-liyane. Pasar Ekspor: Kita wis ngekspor kabel & kabel menyang pirang-pirang negara ing Timur Tengah, Afrika, Asia, Amerika Selatan.



Bahan Konduktor: Tembaga

Tipe Konduktor: Stranded

Bahan isolasi: PVC

Nama produk: kabel bangunan THHN

Warna: Multicolor

Konduktor: kawat padat tunggal, terdampar utawa fleksibel

Isolasi: Kabel Isolasi PVC

Sertifikasi: CB/CE/CCC/ISO9001

Rated Tegangan: 450V/750V

Packing: 100m/utawa minangka request

Bahan: 100% Tembaga Murni

Standar: GB/T 1234-2012

Suhu: -40 â~60 â

 


APLIKASI


Konduktor THHN utawa THWN-2 utamane digunakake ing saluran lan tray kabel kanggo layanan, feeder, lan sirkuit cabang ing aplikasi komersial utawa industri kaya sing kasebut ing Kode Listrik Nasional. Tegangan kanggo kabeh aplikasi yaiku 600 volt.

Nalika digunakake minangka jinis THHN, konduktor cocok digunakake ing lokasi garing ing suhu ora ngluwihi 90â.

Nalika digunakake minangka jinis THWN, konduktor cocok digunakake ing suhu ora ngluwihi 90â, lokasi garing utawa 75â lokasi udan utawa ora ngluwihi 75â nalika kapapar lenga utawa coolant.

Nalika digunakake minangka jinis THWN-2, konduktor cocok kanggo digunakake ing panggonan teles lan garing ing suhu ora ngluwihi 90â utawa ora ngluwihi 75â nalika kapapar lenga utawa coolant.
Suhu konduktor ora ngluwihi 10â ing lokasi garing nalika dirating AWM lan digunakake minangka bahan kabel piranti. Rating voltase kanggo kabeh aplikasi yaiku 600 volt.


SPESIFIKASI



THHN utawa THWN-2 tundhuk karo:
ASTM - B3, B8 (7,19, 37, 61 Strand), B 787 (19 Wire Combination Unilay Strand)
Kepatuhan Teknis
- UL 83 - Kabel lan Kabel Terisolasi Termoplastik
- CSA C22.2 No.. 75-03
- UL 1063 (MTW) ​​- Kabel lan Kabel Alat Mesin (mung kabel terdampar)
- UL 758 (AWM)
- ICEA S-95-658/NEMA WC 70


Konstruksi Kabel



Konduktor:
Tembaga tanpa anil alus, Kelas B
stranding saben ASTM B8
Isolasi:
Insulasi Polyvinyl chloride (PVC) sing angel, panas lan tahan lembab sing ditrapake jaket nilon.
Warna: option

 

Lembar data


MM2

AWG/kcmil

Dhiameter saka

konduktor

Min.No

saka kawat

Isolasi

kekandelan

JAKET

KETEBAL

Diam.

Kira-kira.

Wt.

NEC

-

-

-

mm

n

mm

mm

mm

Kg/km

Ampacity

2.08

14

AWG

1.85

7

0.38

0.1

2.8

25

20

3.31

12

AWG

2.32

7

0.38

0.1

3.3

37

25

5.26

10

AWG

2.95

7

0.51

0.1

4.2

59

35

8.37

8

AWG

3.71

7

0.76

0.13

5.5

96

50

13.3

6

AWG

4.67

7

0.76

0.13

6.5

145

65

21.2

4

AWG

5.89

7

1.02

0.15

8.2

232

85

26.7

3

AWG

6.60

7

1.02

0.15

8.9

285

100

33.6

2

AWG

7.42

7

1.02

0.15

9.8

352

115

42.4

1

AWG

8.43

19

1.27

0.18

11.3

452

130

53.5

1/0

AWG

9.45

19

1.27

0.18

12.4

559

150

67.4

2/0

AWG

10.62

19

1.27

0.18

13.5

692

175

85

3/0

AWG

11.94

19

1.27

0.18

14.8

860

200

107

4/0

AWG

13.41

19

1.27

0.18

16.3

1068

230

127

250

kcmil

14.60

37

1.52

0.2

18.0

1279

255

152

300

kcmil

16.00

37

1.52

0.2

19.4

1516

285

177

350

kcmil

17.30

37

1.52

0.2

20.7

1751

310

203

400

kcmil

18.49

37

1.52

0.2

21.9

1995

335

228

450

kcmil

19.61

37

1.52

0.2

23.1

2229

380

253

500

kcmil

20.65

37

1.52

0.2

24.1

2463

420





FAQ

 

(1) Nalika aku bisa njaluk rega?

Penawaran bakal ngirim sampeyan ing 6 jam sawise nampa pitakon sampeyan. Mangga nelpon kita utawa ngirim email kita langsung yen urgent kanggo sampeyan.

(2) Carane aku bisa njaluk sampel PVC Insulation 4 inti 95mm Tembaga Kabel Prices Power Electric Cable kanggo mriksa kualitas?

Sampel gratis bakal dikirim menyang sampeyan nalika konfirmasi rega.

(3) Apa bab wektu timbal kanggo produksi massal?

Umume 35 dina kanggo urutan pisanan, lan 25 dina kanggo urutan maneh.

(4) Apa perusahaan sampeyan nampa produksi OEM?
Ya, bisa nyithak jeneng merek sampeyan.

(5) Apa convient kanggo ngunjungi pabrik?
2 jam saka bandara Shanghai utawa bandara Hangzhou kanthi mobil. Kita bakal njupuk sampeyan.


 

Panas Tags: Isolasi PVC 4 Inti 95mm Kabel Tembaga Harga Kabel Listrik Daya, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.