Ngarep > Produk > Kabel Daya

Kabel Daya Produsen

Longda®perusahaan kabel daya minangka produsen kabel profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kami spesialis nyedhiyakake 300V/500V kabel PVC umum padat/terdampar, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telepon, kabel speaker, kabel jaringan, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, tembaga/aluminium dhuwur-menengah-rendah kabel PVC/XLPE lan produk liyane.
Longda®bisa nyedhiyakake produk miturut standar ASTM, ICEA, BS, DIN, IEC lan GB. Sauntara kuwi, kita bisa ngrancang lan nggawe kabel miturut conto lan spesifikasi teknis pasokan pelanggan.
Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku sing paling laris, rega murah, lan kabel listrik sing berkualitas. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.
View as  
 
Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga

Kapal Selam XLPE PVC / Karet Dilapisi 400mm Kabel Tembaga

Longda Submarine XLPE PVC / Karet dilapisi kabel tembaga 400mm bisa layanan OEM / ODM kasedhiya, mbantu sampeyan ngrancang. Kutipan cepet kanggo pitakonan sampeyan. Luwih saka 10 taun pengalaman ing kabel lan kabel lapangan. Konektor profesional lan produsen kabel, kanthi kualitas apik lan kompetitif regane.

Maca liyaneKirim Enquiry
4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm

4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm

Kabel LONGDA yaiku 4 Inti Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm Pabrikan Kabel Daya saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, kabel terisolasi PVC, kabel SWA/STA a rmored), (kabel ABC terisolasi XLPE/PVC) , kabel kontrol, kabel welding, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik

PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Tembaga Prices Power Kabel Listrik

Kabel Longda yaiku pabrik Kabel Listrik Inti PVC Insulation 4 inti 95mm Kabel Listrik saka China, sing adol kabeh jinis aksesoris kabel pasir kabel. Kanthi dhukungan saka pabrik kabel longda, Produk utama: Konduktor terdampar Bare, kayata AAC, ACSR, AAAC, ACAR, konduktor baja berlapis aluminium; Kabel bundled aerial 0.6/1KV (Kabel ABC), voltase beda saka kabel terisolasi XLPE, kabel lapis baja, kabel kontrol, kabel terisolasi karet, kabel lan kabel terisolasi PVC.

Maca liyaneKirim Enquiry
Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik

Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Kabel Listrik Tembaga Tembaga Inti SWA STA kanthi pengalaman produksi 15 taun. We spesialis ing nyediakake kabel PVC umum 300V / 500V padat / terdampar, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tegangan tinggi/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm

Kabel Daya XLPE Tembaga Inti Tunggal 35mm

Kita bisa ngasilake kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar sing berkualitas tinggi, kalebu kabel mobil LV HV, utamane digunakake ing sistem pangisian daya AC / DC kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane konektor pangisi daya AC lan DC kendaraan lan tumpukan ngisi daya. Pabrik kabel Longda ing China bisa menehi sampeyan XLPE Power Cable Single Core Copper 35mm conto, Contoh XLPE Power Cable Single Core Copper 35mm kasedhiya gratis, nanging kudu mbayar kiriman kurir. Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Longda Cable wis ngasilake Kabel Daya suwene pirang-pirang taun, yaiku produsen profesional bagean undercarriage ing China. Produk kita Kabel Daya ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.