Ngarep > Produk > Kabel Actuator Kab > OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel
OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel
  • OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan KabelOEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel
  • OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan KabelOEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel
  • OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan KabelOEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel
  • OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan KabelOEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel
  • OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan KabelOEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel

OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel

LONGDA Oem Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Network Ethernet Lan Kabel yaiku kabel datar padat 2 intine kawat tembaga PVC kabel listrik pabrik manufaktur saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, kabel terisolasi PVC, SWA/STA a kabel rmored), (XLPE / PVC terisolasi kabel ABC), kabel kontrol, kabel welding, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Longda OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Network Ethernet Lan Cable bisa layanan OEM / ODM kasedhiya, mbantu sampeyan ngrancang. Kutipan cepet kanggo pitakon sampeyan. Luwih saka 10 taun pengalaman ing lapangan kabel lan kabel. Konektor profesional lan produsen kabel, kanthi apik kualitas lan rega competitive.



Packing: 305m/1000ft/Roll

Isolasi: HD-PE

Jaket: LSZH PVC PE

Konduktor: Tembaga Murni / CCA

Aplikasi: Komputer / jaringan / njaba ruangan / njero ruangan

Sertifikasi: ISO9001/CNAS/CE/RoHS

Dawane: 305m / disesuaikan

MOQ: 305 METER



Spesifikasi

CAT5E UTP/FTP/STP/SFTP

KONDUKTOR

Bahan

BC/OFC/CCA/CCU/CCS

OD

4X2X0.5mm±0.005mm, 24AWG

Nomer

4 pasangan

INSULASI

Bahan

HDPE

OD

Φ0.91±0.05mm

JAKET

Bahan

PVC/LSZH

warna

Minangka panyuwunan klien

OD

Φ5.1mm±0.1mm

KINERJA

DC Resistance (Maks.)

9.5Ω/100m

DC Resistance Imbalance

2,5%

Kapasitansi Kerja (Maks.)

5.4nF/100m

Ketahanan Isolasi

10000 MΩ.km

NVP

69%

Suhu operasi (â)

-20â~+70â



 

Panas Tags: OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Network Ethernet Lan Kabel, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.