Ngarep > Kabar > Warta Industri

Sejarah Lampu Tuwuh LED Spektrum Penuh

2022-08-18


Sejarah sakaLampu Tuwuh LED Spektrum Penuh


Ingspektrum lengkap LED tuwuh cahyaminangka evolusi paling anyar saka istilah sing wis mbingungake. Originally, cahya spektrum lengkap nggambarake mung sumber cahya spektrum lengkap nyata, srengenge.

Sajrone wektu, istilah kasebut wiwit njupuk karakteristik sinar matahari liyane. Industri lampu komersial wiwit nggunakake jeneng âspektrum lengkapâ kanggo adol lampu sing ngasilake Indeks Rendering Warna (CRI) luwih saka 90. Manungsa ngerteni warna kanthi luwih akurat ing sumber cahya kanthi CRI luwih saka 90, kaya sing kita deleng. werna ing alam donya kita ing wayah awan. Iki minangka fitur sing migunani kanggo lingkungan manungsa kayata kantor, ruangan ruangan, lan liya-liyane.

Kanthi tekane lampu hortikultura, perusahaan maneh wiwit nyilih istilah kasebut. Mung wektu iki, dheweke ngaku manawa LED spektrum lengkap bisa ngasilake efek sinar srengenge kanggo tanduran.

Mangkono, spektrum lengkap LED tuwuh cahya lair. Sayange, cahya kanggo tanduran ora cukup prasaja.