Ngarep > Kabar > Warta Industri

Cara Pilih Grow Lightï¼

2022-08-18


Cara Pilih aTuwuh Cahya


Kanthi akeh jinistuwuh lampulan sistem kasedhiya, iku bisa dadi akeh banget kanggo tokoh metu kang siji bakal paling cocog karo kabutuhan. Iki minangka pandhuan kanggo garis cahya sing paling populer, kalebu fitur lan keuntungan sing diwenehake.

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Milih Tuwuh Cahya
Takon dhewe pitakonan iki bisa mbantu nggawe pilihan sing paling apik.

Apa jinis tanduran sing bakal sampeyan tuwuh?
Apa sampeyan bakal tuwuh ing saindhenging taun utawa mung miwiti wiji ing musim semi?
Sepira dhuwure tanduran kasebut?
Ing endi sampeyan bakal nyelehake lampu â ing ruang tamu, utawa didhelikake ing ruang paling ngisor?
Apa lampu kudu mobile (contone ing casters)?
Kanggo rincian liyane babagan konsep lan terminologi, pindhah menyanghttps://www.hondolighting.com/