Ngarep > Kabar > Warta Industri

Pengenalan kabel daya

2022-08-17

Kabel dayadigunakake kanggo transmisi lan distribusi kabel energi listrik,kabel dayaasring digunakake ing kothak lemah kutha, garis timbal stasiun daya, industri lan perusahaan pertambangan sumber daya internal lan saluran transmisi jero banyu tengen kali lan segara.
Ing daya listrikkab, proporsi kabel mboko sithik nambah.Kabel dayadigunakake ing baris utama sistem daya kanggo transmisi lan distribusi produk kabel energi listrik dhuwur-daya, kalebu 1-500kV lan ndhuwur kabeh tingkat voltase, kabeh jinis jampelkabel daya.

kabel daya