Ngarep > Kabar > Warta Industri

Carane kabel mriksa salah siji sing penting

2022-07-28

Saiki dekorasi, kita bakal milih dadi tanggung jawab kanggo perusahaan hiasan, nanging apa iku pilihan saka setengah paket utawa paket lengkap, kita ora bisa nalika tangan mati shopkeeper, sawise kabeh, dekorasi omah apik kanggo manggon, proses dekorasi. nalika pemandangan, pengawasan apa? Dina iki, Shenzhen Haotian hiasan Xiaobian kanggo nerangake sawetara kawruh cilik kanggo sampeyan, proses construction kudu saiki simpul, salah siji saka pengawasan kabel paling penting, carane mriksa?



Pipa kabel ing ngisor iki minangka proyek pertama ing konstruksi, sing uga dikenal minangka teknik sing didhelikake. Padha didhelikake ing lantai lan langit-langit lan tembok. Yen ora rampung kanthi becik, telat pangopènan masalah bakal luwih nyusahake, wektu-akeh lan laborious. Mulane, nalika nginstal kabel lan tabung, kita kudu njupuk wektu kanggo mriksa lan nampa. Yen kita ora ngerti kondisi acceptance, kita bisa mriksa lan nampa wong miturut standar teknologi saka perusahaan hiasan amba. Langkah-langkah ing ngisor iki uga mulang sampeyan mriksa.



I. Priksa gambar desain.



Sawetara wong aran kanggo NDELENG bab sing DESIGN diagram IS STYLIST lan master KONSTRUKSI, LAN CAD DRAWING KONSTRUKSI nggunakake katon uga ora ngerti. Ing kasunyatan, iku ora Matter yen sampeyan ora bisa maca gambar, anggere sampeyan ngerti persis apa sing perlu. Contone, soket pawon, ngetung jumlah peralatan listrik sing asring digunakake ing omah, posisi sing cocog, banjur nyritakake panjaluk kasebut menyang desainer, supaya desainer ngatur titik kasebut. Dicethakaké panjaluk ing tangan siji, ing tangan liyane, uga ngilingake Desainer kanggo mriksa maneh apa titik soket switch wis diatur cukup.



Sawise gambar desain ditemtokake, master konstruksi mengko bakal mbangun miturut gambar kasebut. Yen ana kesalahan ing gambar desain, instalasi bakal salah. Mulane, pisanan kanggo nindakake proyek apik ing sumber kontrol, mengko kudu ngganti kemungkinan bakal luwih cilik.



Kapindho, mriksa bahan.



Ana akeh bahan listrik, bahan utama yaiku kabel lan tabung, kita kudu ana kanggo mriksa bahan kasebut nalika bahan kasebut mlebu. Ayo ndeleng cara mriksa kanthi kapisah.



1. Tabung garis.



Priksa kekandelan tembok saka pipa kabel lan remet pipa kabel nganggo tangan sampeyan. Yen pipa kawat cacat, iki nuduhake yen kualitas pipa kawat kurang. Amarga pipa baris sawise instalasi, bakal kena tekanan ing lantai utawa tembok, yen kualitase banget, gampang rusak, nyuda umur layanan. Kualitas pipa ora ana hubungane karo warna. Kelas pipa dibagi dadi pipa A lan pipa B. Kualitas pipa A luwih apik.

2 kab.



1. Ana 2,5 kothak, 4 kothak lan 6 kothak kabel umum digunakake ing hiasan interior. Pilih TO DECORATE THE ELECTRIC WIRE sing COMPANY kudu ndeleng wong digunakake kanggo sampeyan duwe TANPA CLEAR MARK NAMA PABRIK, ALAMAT PABRIK, INSPECTION SEAL, TANGGAL PRODUKSI, TRADEMARK, SPESIFIKASI, VOLTAGE RATED.





2. Inti tembaga



Deleng ing bagean salib inti tembaga kabel, produk banget nggunakake tembaga free oksigen, werna padhang, werna alus; Tembaga produk informal ireng, minangka tembaga daur ulang, resistivity dhuwur, konduktivitas miskin, bakal dadi panas lan ora aman.



3. Deleng ing insulasi



Delengen apa lapisan insulasi njaba kabel wis rusak, apa warnane padhang. Tekstur sing apik, dipadhangi nganggo korek kudu ora ana geni. Produk informal nggunakake plastik regenerasi, werna lan luster surem, TEKSTUR longgar, bisa ngobong geni mbukak. Penampilan produk informal gampang deform lan retak.



4. Delengen dawa



Dawane kabel biasa yaiku 100 (+-5) meter saben gulungan, dene dawane ora duwe aturan kira-kira 60-80 meter.



Yen kualitas kabel ora apik, iku gampang katon beboyo safety, lan iku ora gampang kanggo mriksa lan ndandani. Dadi ayo milih proses perusahaan dekorasi, kita kudu ngerti merek bahan sing digunakake, kualitas.



Telu, nglacak konstruksi



Nalika nginstal pipa, dipérang dadi pipa mbukak lan pipa peteng, lan kabel uga beda saka ndhuwur. Yen langit-langit ora dianggep, pipe line kudu grooved lan routed. Ing proses konstruksi, sampeyan bisa ndeleng apa pipa sing dipasang ing master instalasi standar. Pipe liwat tembok kanggo nggunakake casing protèktif, digunakake kanggo nglindhungi pipe line. Apa kabel Utas iku wutuh, ora ana sambungan bisa ditinggalake ing tengah, loro kabel kudu disambungake karo kothak prapatan.



Papat, nelusuri acceptance.



Sawise pipa dipasang, kudu diterusake lan ditampa kanggo mriksa lan ngisi kesenjangan ing wektu. Sawise Affix FLOOR TILE UTAWA SEAL CONDOLE TOP, GO ngowahi titik SIRCUIT MANEH, bisa BANGET MASALAH. Dadi ora ketompo carane sibuk liyane alangan, uga pengin akeh mbandhingaké ngalih soket titik. Miturut kabutuhan dhewe, saka lawang, kanggo pakulinan dhewe nggunakake switch soket kanggo mbandhingaké siji-siji. Yen ana ilang utawa perlu kanggo nambah, bisa ditambahake ing wektu.



Ringkesan ing ndhuwur, instalasi kabel minangka isi inti dekorasi interior, ora mung ana hubungane karo safety kita, lan urip layanan kabel uga penting banget, supaya milih perusahaan dekorasi, kudu milih merek gedhe, perusahaan dekorasi dijamin, manajemen perusahaan merek gedhe standar, bahan engineering relatif stabil lan njamin diwasa.