Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa sebabe gagal kabel lan kabel?

2022-07-28

Kabel kabel ora normal, alasan utama yaiku:

1. Karusakan sing disebabake dening pasukan eksternal: akeh kesalahan kabel umum sing disebabake dening karusakan mekanik. Contone: kabel laying lan construction specification Déwan, gampang kanggo nimbulaké karusakan mechanical; Teknik sipil ing kabel sing langsung dikubur uga gampang ngrusak kabel sajrone operasi.

2 Kelembapan lapisan jampel bali: bab iki uga umum banget, umume dumadi ing antarmuka kabel ing langsung disarèkaké utawa alur pipe. Contone: sirah sambungan kabel ora digawe kanggo pass lan nindakake sirah sambungan ing kahanan iklim lembab, bakal nggawe seepage sirah sambungan utawa infiltrasi uap banyu, kanggo dangu nanging ing tumindak lapangan elektrostatik kanggo gawé teknologi wit banyu. , alon-alon ngrusak kekuatan insulasi kabel lan nyebabake kesalahan umum.

3. Korosi elektrokimia: kabel langsung dikubur ing wilayah kanthi efek asam lan alkali sing kuwat, sing asring nyebabake korosi kabel lapis baja, liontin timah utawa lapisan protèktif njaba. Lapisan protèktif ora efektif amarga karat elektrokimia jangka panjang utawa karat elektrolitik, nyebabake lapisan protèktif sing ora efektif lan nyuda lapisan insulasi, sing uga bakal nyebabake kesalahan kabel umum.

4 operasi kakehan long-term: operasi kakehan, amarga saka efek termal saka saiki, mbukak saiki miturut kabel pesti mimpin kanggo konduktor listrik panas, lan efek kulit saka daya free lan mundhut saiki eddy saka waja baja, konsumsi medium jampel uga bakal gawé panas ekstra, supaya suhu kabel munggah. Ing operasi kakehan long-term, suhu sekitar dhuwur bakal akselerasi tuwa saka lapisan jampel, supaya lapisan jampel rusak. Utamane ing mangsa panas, suhu kabel asring nyebabake kekurangan lapisan insulasi kabel ditembus dhisik.

5. Konektor kabel kesalahan umum: konektor kabel iku tataran banget ing rute kabel, bentet umum konektor kabel disebabake fault langsung saka Staff (konstruksi engineering miskin) asring kedaden. Nalika tim construction nggawe sirah sambungan kabel, yen sirah sambungan banget ngeculke lan dadi panas ora ing Panggonan, jaringan asli bakal mimpin kanggo abang saka lapisan jampel saka sirah kabel, kang bakal nimbulaké kacilakan safety.