Ngarep > Produk > Kabel Tambang > Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya
Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya
  • Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel DayaTransmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya
  • Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel DayaTransmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya
  • Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel DayaTransmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya
  • Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel DayaTransmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya
  • Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel DayaTransmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya
  • Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel DayaTransmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya

Transmisi Daya Pertambangan Ycw Karet Terisolasi Kelas 5 Kabel Daya

Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku sade paling anyar, rega murah, lan transmisi daya Mining kualitas dhuwur YCW karet terisolasi kelas 5 kabel daya. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama sing ramah karo perusahaan sampeyan kanthi produk sing berkualitas tinggi, rega sing cukup, layanan sing wicaksana lan nggawe tangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Longda Mining transmisi daya YCW karet terisolasi kelas 5 kabel daya bisa OEM / ODM layanan kasedhiya, mbantu ing designing.Prompt kutipan kanggo inquiry.More saka 10 taun pengalaman ing kabel lan kabel field.Professional konektor lan kabel Produsèn, karo kualitas apik lan rega kompetitif.



Standar: BS 6360, IEC 228 & VDE 0295

Konduktor: Inti Tembaga

Tegangan Rated: 450/750 V, 600/1000 V, 650/1100 V

Isolasi: Karet

Range Suhu:-15C nganti 70C.

Werna: Ireng, Abang, Kuning, Ijo lsp

Sertifikat: CCC, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

Tipe konduktor: Kelas 5 tembaga polos fleksibel

 

Apa kabel karet:

 

Kabel Karet kita dirancang kanggo tahan cuaca ekstrem, lenga / pelumas, tekanan mekanik lan termal, uga nggunakake
senyawa kayata Ethylene Propylene Rubber (EPR) lan Chlorosulphonated Polyethylene (CSP) minangka bahan insulasi. Iki Karet
Kabel Fleksibel cocok kanggo macem-macem aplikasi kalebu pasokan listrik seluler, peralatan tugas ringan lan abot, lan
pompa submersible, minangka kabel welding nyedhiyakake daya saka mesin menyang alat, kanggo peralatan audio visual, lan peralatan ing
situs konstruksi.


Konduktor: Kelas 5 tembaga telanjang fleksibel kanggo EN 60228, IEC 60228

Insulationï¼EPR (Ethylene-Propylene Rubber) tipe EI4

Inti: 2 inti: Coklat, Biru / 3 inti: Coklat, Biru, Ijo / Kuning

Sarung: PCP (Elastomeric Reticulated Polychloroprene) utawa setara liyane

elastomer sintetik tipe EM2

Standar: RoHS 2011/65/UE

Aplikasi:

Kabel iki cocok ing papan domestik, pawon, kantor, portabel

peralatan entheng lan tekanan mekanik sing entheng. Iki kabel

ora cocog kanggo laying lemah.



Katrangan

Kabel sheathed karet minangka jinis kabel fleksibel lan bisa dipindhah sing digawe saka kawat tembaga tipis multi-strand minangka konduktor, ditutupi insulasi karet lan sarung karet.
Umumé, kalebu kabel fleksibel sing dilapisi karet umum, kabel mesin las listrik, kabel motor submersible, kabel piranti radio lan kabel sumber cahya fotografi.
Kabel sing dilapisi karet digunakake ing macem-macem peralatan listrik, kayata peralatan listrik rumah tangga, mesin listrik, peralatan lan peralatan listrik, kabel listrik seluler. Ing wektu sing padha, bisa digunakake ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan.



FAQ


Q1: Apa sampeyan pabrik utawa pedagang?

A1ï¼We minangka pabrik, Kita duwe rong basis produksi ing provinsi Henan China.

Q2: Kepiye rega sampeyan?
A2: Kita janji yen rega kita paling apik adhedhasar kualitas apik sing padha ing antarane mitra Cina.
Q3: Kepiye babagan kualitas produk sampeyan?
A3: Kita duwe teknisi lan insinyur dhewe, lan produksi saben batch produk dikontrol liwat lapisan
saka teknologi. Kita kanthi tegas ora ngidini produk sing ora cocog mlebu pasar.
Q4ï¼ Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A4: Umumé, kita bisa ngrampungake produksi lan ngirim barang sajrone 7 dina. Yen pesenan sampeyan gedhe, hubungi staf penjualan kanggo wektu produksi tartamtu.
Q5: Sampeyan bisa kurban layanan sampel?
A5: Ya, kita bisa menehi sampel gratis, nanging biaya pengiriman kudu dikenani biaya.
Q6ï¼ Kepiye babagan layanan sawise-sale?
A6: Kita duwe tim sales profesional kanggo ngerti kabutuhan sampeyan sadurunge adol lan nyoba ngindhari masalah.
Sawise-sales, yen sampeyan duwe pitakonan bab produk, sampeyan olèh takon.
Q7: Sampeyan bisa nampa OEM?
A7: Ya, Kita bisa. Mangga bebas ngandhani syarat sampeyan, lan insinyur profesional bakal mbantu sampeyan nggawe rencana sing paling cocog.

 

 


Panas Tags: Transmisi Daya Pertambangan Ycw Rubber Insulated Kelas 5 Kabel Daya, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.