Ngarep > Produk > Kabel Daya > Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik
Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik
  • Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya ListrikLow Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik
  • Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya ListrikLow Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik
  • Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya ListrikLow Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik
  • Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya ListrikLow Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik

Low Voltage 1 2 3 4 5 Inti Tembaga SWA STA Kabel Daya Listrik

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Kabel Listrik Tembaga Tembaga Inti SWA STA kanthi pengalaman produksi 15 taun. We spesialis ing nyediakake kabel PVC umum 300V / 500V padat / terdampar, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tegangan tinggi/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel XLPE dirancang kanggo distribusi daya listrik kanthi voltase nominal 290/500kV. Padha cocok kanggo instalasi biasane ing stasiun sumber daya, ing jero ruangan lan ing? saluran kabel, njobo, lemah lan ing banyu uga kanggo instalasi ing trays kabel kanggo industri, switchboards lan stasiun daya. Longda Cable comapany yaiku Low Voltage 1 2 3 4 5 Core Copper SWA STA Electric Power Cable pabrikan saka China, kita bisa Nyedhiyani sampel gratis, kualitas dhuwur, prices competitive, pabrik Cina, welcome kanggo ngunjungi kita.

 


Rincian cepet

Nomer Model: Kabel Daya, YJV/YJLV

Bahan Isolasi: XLPE UTAWA PVC

Tipe: LOW VOLTAGE

Aplikasi: Underground

Bahan Konduktor: Aluminium utawa Tembaga

Jaket: PVC utawa PE

Jeneng produk: Kabel lapis baja aluminium xlpe tegangan rendah kabel lapis baja pita baja

materi inti: Aluminium utawa Tembaga

nomer inti: 1 inti, 2 inti, 3 inti, 4 inti, 5 inti, Customized

Standar: GB12706, GB12666

Panyedhiya: pabrik

Packing: Roll

Ukuran: Ukuran Kustomisasi

Dirating Suhu:-40C ~ +80C

 

Packaging & Pangiriman


Rincian Kemasan


1.Packing Lengths: 100m/roll,200m/roll,300m/roll,100yard/roll accroding kanggo customes requirement.
2.Inner Packing: kothak karton, tarik metu kothak, pallet avilable
3.Outer Packing: kothak karton, tarik metu kothak, pallet avilable

Pelabuhan

Qingdao, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Ningbo


Model:

Kabel daya inti tembaga/aluminium terisolasi

Konduktor

Aluminium utawa Tembaga

lapis waja

SWA (Steel Wire Armoured) / STA (Steel Tape Armoured) utawa Non-Armored

Isolasi

PVC / LSF / Tahan Geni

Intine

1, 2, 3, 4, 5, 3+1, 4+1, 3+2, è½Disesuaikan

Area Seksi

1.5mm2-300mm2

Standar

IEC 60502, BS 7870, GB / T12706 utawa liyane.

Kemasan

Drum Besi Utawa Kayu

Aplikasi

Bangunan, Engineered, Railway, construction Plant, Shool, Rumah Sakit, Underground lan ing.

pasar

Amérika Kidul & lor / Eropa / Asia / Australia / Afrika lan liya-liyane.

Istilah Perdagangan:

FOB/CIF/CFR/CNF/EXW/DDU/DDP

kauntungan kita

siji-mandeg blanja; Kualitas dhuwur; Rega sing kompetitif; Pangiriman pas wektune; Dhukungan teknis;

Customized

OEM/ODM


 

Jinis

jeneng

Aplikasi

Konduktor Cu

Al Konduktor

YJV

YJY

YJLV

YJLY

XLPE Insulated, PVC utawa PE S Heathed Kabel Power

Kanggo laying ing lawang, trowongan, saluran lan lemah. Ora bisa metokake pasukan mechanical external, nanging metokake pasukan doyo tarik sak glethakaken.

YJV22

YJY23

YJLV22

YJLV23

XLPE Insulated, Steel Tape Armoured, PVC utawa PE Sheathed Power Cable

Kanggo mbikak ing trowongan ing lawang, trowongan, saluran lan lemah. Bisa nahan tenaga mekanik eksternal, nanging ora bisa nahan gaya tarik gedhe.

YJV32

YJY33

YJLV32

YJLY33

XLPE Insulated, Fine Steel Wire Armoured, PVC utawa PE Sheathed Power Cable

Kanggo mbikak ing batang karo bedane gedhe saka level.Able metokake pasukan mechanical external, lan gaya narik moderat.

YJV42

YJY43

YJLV42

YJLY43

XLPE Insulate, Kawat Baja Tebal Armoured, PVC utawa Kabel Daya Sarung PE

Bisa nahan tekanan positif lan daya tarik.

 

NO. saka inti

bagean

(mm)

ketebalan isolasi (mm)

ketebalan oversheath (mm)

Kira-kira diameteripun kabel (mm)

Kira-kira bobot kabel (kg/km)

Cu

AL

Tanpa armoured

lapis waja

Tanpa armoured

lapis waja

YJV

YJV22

YJLV

YJLV22

4è³4

0.7

1.8

1.8

12.5

18.1

282

430

 

 

4è³6

0.7

1.8

1.8

14.7

17

383

545

 

 

4è³10

0.7

1.8

1.8

16.9

19.1

565

752

 

517

4è³16

0.7

1.8

1.8

19.3

21.6

783

1020

390

663

4è³25

0.9

1.8

1.8

23.5

25.7

1241

1502

416

902

4è³35

0.9

1.8

1.8

26.7

28.7

1631

1957

593

1096

4è³50

1.0

1.8

1.9

28.0

32.6

2080

2812

776

1770

4è³70

1.1

2.0

2.1

33.2

37.5

2952

3796

961

2223

4è³95

1.1

2.1

2.3

38.0

42.6

3970

4962

1302

2757

4è³120

1.2

2.3

2.4

40.9

46.4

4894

5913

1693

3363

4è³150

1.4

2.4

2.6

46.0

51.3

5980

7170

2077

3878

4è³185

1.6

2.6

2.7

52.5

57.8

7422

8802

2852

4618

4è³240

1.7

2.8

3.0

59.4

64.6

9764

11289

3173

5782

4è³300

1.8

3.0

3.1

66.2

71.6

12122

13856

4032

6735

4è³400

2.0

3.3

3.4

73.8

80.3

15624

18407

4924

9313

 

Uo/Um(kv)

0.6/1

1.8/3

3.6/6

6/10

8.7/15

12/20

18/30

21/35

area (mm2)

1 Inti

15-800

25-800

25-800

25-800

35-800

50-800

50-800

50-800

2 Inti

15-185

/

/

/

/

/

/

/

3 Inti

15-400

25-400

25-400

25-400

35-400

50-400

50-400

50-400

4 Inti

25-400

25-400

25-400

/

/

/

/

/

5 Inti

25-400

25-400

25-400

/

/

/

/

/


Struktur



FAQ


Carane aku bisa njaluk rega?

"-We biasane Quote ing 24 jam sawise kita njaluk priksaan (Kajaba akhir minggu lan preian), -Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, please marang kita utawa marang kita ing email, utawa hubungi kita ing cara liyane supaya kita bisa menehi penawaran,"

Bisa tuku conto sadurunge pesenan?

"-Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita, Sample gratis, nanging biaya pengiriman kudu dibayar,"

Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel?

"-Sawise sampeyan mbayar biaya barang lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siap dikirim ing 3-7 dina, Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan teka ing 3 ~ 5 dina, "

Apa wektu timbal sampeyan?

"-Iku gumantung ing jumlah pesenan lan mangsa sampeyan nggawe pesenan, -Biasane kita bisa ngirim ing 7-15 dina kanggo jumlah cilik, lan bab 30 dina kanggo jumlahe akeh, Umumé ngandika, kita suggest sing miwiti priksaan rong sasi sadurunge tanggal sampeyan pengin njaluk produk ing negara sampeyan, pengiriman barang bisa njupuk luwih saka sasi, "

Apa istilah pembayaran sampeyan?

-L/C, T/T, Western Union, Kartu Kredit, MoneyGram & Paypal

Apa cara pengiriman?

"-Iku bisa dikirim dening segara, dening udhara utawa dening Express (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX lan ect), Mangga konfirmasi karo kita sadurunge manggonke pesenan, "

Apa jinis produk sing diproduksi Line Giant Cable?

"-Konduktor tembaga murni bebas oksigen -kabel listrik, -kabel berlapis logam -kabel lokomotif kereta api, -kawat gedung,kabel perumahan -kabel fotovoltaik surya, -kabel aerospace, -kabel industri -kabel silikon,kabel karet,kabel aluminium,terisolasi pvc Kawat -Kabel Telekomunikasi -Kabel Transit -Kabel Mining, -Kabel Kontrol; -Kabel Daya Rendah dan Sedang"

Apa keuntungan LineGiant?

"--ISO9001, ISO14001, OHSMS18001 --Sertifikat paten luwih saka 100 lan liya-liyane --Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional -- TUV, IEC, CQC, CTC, CCC --Izin Produksi Industri --Usaha sing Dipercaya --Produk Terkenal sing Diakoni Pasar - - Perusahaan Kualifikasi Standar"

Kepiye carane nggawe hubungan bisnis jangka panjang lan apik?

"-1, Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo mesthekake para pelanggan entuk manfaat; -2, Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora preduli saka ngendi asale, "



 

Panas Tags: Low Voltage 1 2 3 4 5 Core Copper SWA STA Electric Power Cable, Grosir, Customized, Quality, Bulk, Manufaktur, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.