Ngarep > Produk > HV Kab

HV Kab Produsen

Longda®Perusahaan kabel HV minangka produsen kabel profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa gawé kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar kualitas dhuwur, kalebu LV HV mobil cableï¼utamané digunakake ing AC / DC daya sistem kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane AC lan DC daya konektor kendaraan lan tumpukan daya.
Longda®Pabrik kabel HV ing China bisa menehi conto, Sampel kasedhiya gratis, nanging kudu mbayar kiriman kurir. Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.
View as  
 
Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar

Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar

Longda 1/0AWG 50mm Power EVP Kabel Kanggo New Energy VehiclesCompany minangka produsen kabel profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa gawé kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar kualitas dhuwur, kalebu LV HV mobil cableï¼utamané digunakake ing AC / DC daya sistem kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane AC lan DC daya konektor kendaraan lan tumpukan daya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga

Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga

Perusahaan kabel Longda minangka profesional Aluminium Core Low Voltage Concentric Cable Kanthi Tembaga kanthi produsen tembaga kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa gawé kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar kualitas dhuwur, kalebu LV HV mobil cableï¼utamané digunakake ing AC / DC daya sistem kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane AC lan DC daya konektor kendaraan lan tumpukan daya.

Maca liyaneKirim Enquiry
UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon

UL3573 200C 10KV Kawat Tegangan Tinggi Kabel Karet Silikon

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Kabel Karet Silikon Tegangan Tinggi UL3573 200C 10KV profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kami spesialis nyedhiyakake kabel PVC umum 300V / 500V, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan , Kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tegangan tinggi/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV

Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV

Perusahaan kabel Longda minangka produsen kabel listrik 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV Kabel Listrik profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kami spesialis nyedhiyakake kabel PVC umum 300V / 500V, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan. kabel, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tembaga/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Longda Cable wis ngasilake HV Kab suwene pirang-pirang taun, yaiku produsen profesional bagean undercarriage ing China. Produk kita HV Kab ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.