Ngarep > Produk > Kabel Tipe Khusus Kab > Kabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTS
Kabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTS
  • Kabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTSKabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTS
  • Kabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTSKabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTS
  • Kabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTSKabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTS
  • Kabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTSKabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTS

Kabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTS

Minangka pabrikan kabel serat optik jinis tahan tekanan GYTS Arerial kualitas tinggi profesional, sampeyan bisa yakin tuku kabel serat optik jinis tahan tekanan GYTS arerial saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku kabel serat optik jinis tahan tekanan GYTS arerial khusus saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

LongdaKabel Fiber Optik Tipe Tahan Tekanan Arerial GYTSminangka salah sawijining pabrik kabel optik serat optik jenis GYTS arerial saka China, bisa nawakake sampel Kabel Tembaga Fleksibel Konduktor Listrik Kabel Tembaga Bare Copper Wire, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.



Sarung njaba: PE, AT

sertifikat: ISO, CCC, OHSAS etc

Kacepetan angin: 10-35m/s

kabel serat optik waja Dynamic: 20 kaping O.D

Ketebalan es: 0-5mm

Jumlah konduktor: 10

Tipe kabel serat optik lapis baja: Coaxial

kabel serat optik waja Span: 50-500m

Aplikasi: kabel serat optik


Packaging & Pangiriman


Rincian kemasan: kabel serat optik lapis baja ekspor paket drum kayu

Port: sembarang port saka china kanggo kabel serat optik waja


Kabel Fiber Optik Kab


1. kabel serat optik waja Gambaran Umum

Produk iki siji-mode lan dual-mode kabel serat optik, miturut standar IEC60794-1-1, nalika referring to GB / T7424.1-98 standar. Utamane digunakake kanggo teknik komunikasi, aplikasi medis, aplikasi sensor lan kabel omah sing cerdas. Kanthi kapasitas gedhe, atenuasi kurang, gangguan anti-elektromagnetik, bobot entheng, gampang dilebokake lan fitur liyane.

2. standar produk kabel serat optik lapis baja:

IEC60794-1-1

Q / XBGL004 (standar)

3. Panggunaan fitur kabel serat optik lapis baja:

a) Bandwidth kabel: ⥠10GHz.km;

b) Kekuwatan tarik: 1500N;

c) koefisien atenuasi: 0,2-0,3dB / km


Deskripsi Produk


GYTS Fiber Optic 24 Inti Armored PE Kabel Outdoor

GYTS Fiber Optic 24 Inti Armored PE Kabel Outdoor

GYTS Fiber Optic 24 Inti Armored PE Kabel Outdoor

GYTS Fiber Optic 24 Inti Armored PE Kabel Outdoor

kabel serat optik waja Pambuka

ADSS Cable (Kabeh Dielectric Self-supporting Aerial Cable) yaiku kabel terdampar tabung longgar. Serat dipanggonke menyang tabung longgar sing digawe saka plastik modulus dhuwur. Tabung kasebut diisi karo tahan banyu ing sekitar FRP (Fiber Reinforced Plastic) minangka anggota kekuatan tengah non-logam dadi inti kabel sing kompak lan bunder. Sawise inti kabel diisi karo senyawa ngisi, ditutupi karo sarung njero poliethelin (PE) tipis. Sawise rong lapisan benang Aramid diterapake ing rong arah ing sarung njero minangka anggota kekuatan, kabel kasebut rampung nganggo sarung njaba PE utawa AT. kabel wis rampung karo PE utawa AT sarung njaba.


Aplikasi kabel serat optik lapis baja


Komunikasi jarak adoh lan jaringan area lokal, utamané cocok kanggo lingkungan long span, wilayah Komplek.

Erect ing kutub sing padha karo saluran listrik ing saluran listrik anyar lan lawas.


Kabel serat optik lapis baja Fitur


1. Diameter kabel cilik, bobot entheng, span 1500m, beban sing dipasang ing menara

2. Kekuwatan tensile luwih saka 90KN

3. Struktur non-logam, insulasi sing apik, anti-gludhug

4. Teknologi produksi sing apik, malah meksa kanggo serat aramid, kanthi keluwesan stres sing unggul

5. Anti gun serat

6. Anti elektro-korosi

7. Adaptasi kanggo iklim ala

8. Bisa dibangun tanpa mateni daya, kabel listrik gagal ora mengaruhi transfer normal kabel

9. Unit tarik yaiku serat aramid modulus elastis

10. Sarung njaba tahan trace listrik diadopsi supaya bisa mlaku kanthi aman ing kahanan medan listrik (E)â¤25KV/m


Data teknis kabel serat optik lapis baja


Serat

Count

Nominal

Dhiameter

(mm)

Nominal

Bobot

(kg/km)

Serat Maks

saben Tube

No. saka

(Tabung+

pengisi)

Diijini

Tarik

Beban (N)

Ngidini Crush

Resistance

(N/100 mm)

Singkat

istilahe

dawa

istilahe

Singkat

istilahe

dawa

istilahe

2~36

12.1

125

6

6

3000

1000

3000

1000

36~72

13.9

135

12

6

3000

1000

3000

1000

74~96

16

170

12

8

3000

1000

3000

1000

98~120

16.6

210

12

10

3000

1000

3000

1000

122~144

18.2

245

12

12

3000

10







Layanan Kita


· Kita minangka salah sawijining pabrik kabel serat optik paling gedhe ing China lan duwe pengalaman manufaktur lan adol luwih saka 25 taun.

· Kita nampa OEM.ODM.Ukuran kabel lan materi sing customized.Ur logo dhewe lan desain dhewe olèh. Kita bakal gawé miturut requirment ur lan gambaran;

· Mangga ngirim priksaan kanggo info produk liyane lan kita bakal menehi saran ing 2 jam.

· Periode njamin: 5 taun panggantos free yen masalah kualitas.



Panas Tags: GYTS Arerial Pressure-resistant Type Fiber Optical Cable, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.