Ngarep > Produk > Kawat & Kabel Listrik > Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare
Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare
  • Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga BareKonduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare
  • Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga BareKonduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare
  • Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga BareKonduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare
  • Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga BareKonduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare

Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare

Struktur kabel kasebut kasusun saka serat optik siji utawa loro 0.9mm sing dikempalken rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel cable.Longda siji kabel pabrik saka China, bisa kurban free Konduktor Tembaga Fleksibel Electric Grounding Kabel Bare Copper Wire sampel, rega murah, lan layanan apik, yen sampeyan duwe pitakonan. Pls kontak karo kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

kabel Longda bisa OEM / ODM layanan kasedhiya, mbantu ing designing.Petik cepet kanggo inquiry.More saka 10 taun pengalaman ing Fleksibel Tembaga Conductor Electric Grounding Kabel Bare Copper Wire. Konektor profesional lan produsen kabel, kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif.



Bahan Konduktor: Tembaga

Tipe Konduktor: Stranded

Bahan isolasi: PVC

Nama Produk: Kawat Isolasi PVC Inti Tembaga

Werna: Biru/Abang

Konduktor: Stranded Copper

Isolasi: Kabel Isolasi PVC

Jaket: Non-jaket

Inti: 2 Inti

Packing: Drum Kayu

MOQ: 500 Meter

 

Nomer Model

RVS

Jinis

terisolasi

Bahan Konduktor

Tembaga

Tipe Konduktor

Terdampar

Bahan Isolasi

PVC

jeneng produk

Inti Tembaga PVC Insulation Wire

warna

Biru/Abang

Konduktor

Tembaga Terdampar

Isolasi

Kabel Isolasi PVC Kab

Jaket

Non-jaket

inti

2 Inti

Packing

Drum Kayu

MOQ

500 Meter



 


FAQ


1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Shanghai, China, wiwit taun 2002, adol menyang Pasar Domestik (85,00%), Timur Tengah (6,00%), Asia Tenggara (4,00%), Amerika Kidul (2,00%), Afrika (2,00%), Oceania ( 1,00%). Ana total 301-500 wong ing kantor kita.
2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;
3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Kabel Daya, Kabel Kontrol, Kabel PVC, Kabel Selubung Karet, Kabel Khusus, ACSR, Konduktor ACCC
4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Kita spesialis ing lapangan kabel lan kawat kanggo 27 taun, kanthi kualitas paling apik lan rega sing kompetitif, lan kita 10 taun supplier Alibaba Gold. layanan liyane kita bisa nyedhiyani 1. profesional Free Design.2. Dhukungan OEM. 3. MOQ kurang. 4. Pangiriman Cepet. 5. Sampel Gratis.
5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Ketentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, FCA, CPT, DDP, DDU, Pangiriman Ekspres, DAFï¼
Mata uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, AUD, HKD, CNY;
Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/P D/A;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina

 

Panas Tags: Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.