Ngarep > Produk > Kabel Actuator Kab > Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable
Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable
  • Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control CableFire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable
  • Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control CableFire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable
  • Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control CableFire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable
  • Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control CableFire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable
  • Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control CableFire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable

Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable

Pabrik kabel kontrol baja kabel baja terisolasi Longda Longda duwe peralatan canggih 20 set jalur produksi lan 25 set mesin tes, Kapasitas produksi luwih saka 12 yuta kilometer. Kita duwe staf trampil luwih saka 20 taun pengalaman, sadurunge miwiti kerja, saben buruh kudu dilatih kanthi profesional. Mulane, kita bisa janji produk bakal 100% quantified.3 Inti 4 Inti 5 Inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium/Tembaga Inti Steel Wire PVC/XLPE Underground Power Armored Cable3 inti 4 inti 5 inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium/Tembaga Inti Steel Kabel PVC/XLPE Underground Power Armored Kabel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Paket kabel kontrol baja kabel terisolasi XLPE tahan geni biasane drum kayu utawa drum kayu baja utawa coil.uga miturut kebutuhan pelanggan. Kabel Longda bisa menehi rega murah lan layanan apik.



Nomer Model: KVV, KVVP, KVV22, KVVP22, KVVR, KVVRP

Tipe: terisolasi

Aplikasi: njero ruangan, ing saluran kabel lan pipa, lsp.

Bahan Konduktor: Tembaga

Tipe Konduktor: Stranded

Bahan Isolasi: PVC utawa XLPE

Konduktor: Tembaga

Nama produk: KVV, KVVP, KVV22, KVVP22, KVVR, KVVRP

Standar: GB / T9330, IEC60227 lan IEC60502 etc

Rated Tegangan: 450/750V utawa 0.6/1KV

Isolasi: PVC utawa XLPE

Jaket: PVC

Suhu: 70

 


Produk Standard


Produk iki diprodhuksi miturut GB / T9330, IEC60227 lan IEC60502 etc.

 

Aplikasi


Produk kasebut cocog kanggo sambungan ing kontrol, sinyal, sirkuit proteksi lan sistem pangukuran kanthi voltase frekuensi daya 450 / 750V utawa 0.6 / 1KV.

 

Karakteristik operasi


1). Dirating daya-frekuensi voltase Uo / U: 450 / 750V utawa 0,6 / 1KV.
2). Maks. suhu operasi terus-terusan sing diidini saka konduktor: 70â
3). Maks. suhu konduktor short-circuit ora ngluwihi: (durasi maksimum 5S) 160â

4). Suhu sekitar ing instalasi ngirim ora ngisor 0â. Yen ora, kabel kudu preheated.
5). Radius lentur kabel sing disaranake kudu:

Kabel non-waja, ora kurang saka 6 kaping diameteripun kabel.

Kabel waja utawa kabel tape tembaga disaring, ora kurang saka 12 kaping diameteripun kabel.

Kabel fleksibel sing dilindhungi, ora kurang saka 6 kali diameter kabel.

 

Jinis lan Jeneng






Layanan Kita


1.24 taun pengalaman produksi lan 14 taun pengalaman ekspor.

2. Sertifikasi produk: UL, CE, BV, TUV, KEMA, PSB, SABS, ABS, NK, LR, KR, GL dll

3. Layanan OEM kasedhiya adhedhasar wewenang resmi & legal.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat.

5.Pangiriman cepet lan umpan balik Wektu timbal luwih cepet tinimbang saingan kita.

6. Kualitas apik kanthi rega sing cukup.

7. Dhukungan teknis sing kuat (data teknis, gambar, lsp)

8. Layanan kerja tim profesional kanggo sampeyan kanthi aktif.

9.Stok kasedhiya, sampel gratis kasedhiya.


FAQ


1) Nalika aku bisa njaluk rega?

Kita biasane ngutip sajrone 6 jam sawise njaluk pitakon sampeyan. Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing e-mail supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

2) .Carane aku bisa njaluk sampel kanggo mriksa kualitas?

Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa njaluk conto kanggo mriksa kualitas kita. Sampel gratis, nanging biaya pengiriman kudu dibayar.

3). Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel?

Sawise sampeyan mbayar biaya barang lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan teka ing 3 ~ 5 dina. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa mbayar mbayar maneh yen sampeyan ora duwe akun.

4) .Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

Jujur, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Rekaman paling apik sing kita simpen yaiku ngirim kabel 10 kilometer sajrone seminggu. Umumé, disaranake sampeyan miwiti inquiry rong sasi sadurunge tanggal sampeyan pengin njaluk produk ing negara sampeyan.

 

 

Panas Tags: Kabel Kontrol Armored Kabel Baja XLPE Tahan Api, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.