Ngarep > Produk > Kabel Tambang > Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara
Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara
  • Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang BatubaraKabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara
  • Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang BatubaraKabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara
  • Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang BatubaraKabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara
  • Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang BatubaraKabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara
  • Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang BatubaraKabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara

Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara

Minangka kabel listrik profesional kualitas dhuwur 3.6 / 6kV utawa Lower kanggo Pabrik Aplikasi Tambang Batubara, sampeyan bisa yakin tuku 8 Shape Maternity Pad saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kabel listrik khusus 3.6 / 6kV utawa Ngisor kanggo Aplikasi Tambang Batubara saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan kabel Longda minangka kabel listrik profesional 3.6 / 6kV utawa Lower kanggo Produsen Aplikasi Tambang Batubara kanthi pengalaman produksi 15 taun. We spesialis ing nyediakake kabel PVC umum 300V / 500V padat / terdampar, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tembaga/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.


 

Nomer Model: kabel listrik-66

Bahan isolasi: PE

Tipe: LOW VOLTAGE

Aplikasi: Telekomunikasi

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: PVC

Jcaket::PVC.ROHS.LSZH

Diameter konduktor:: 24/26/28AWG

datapass karya:: 160mm

Jaket OD:: 5.1mm

Tegangan:: Tegangan rendah

Sertifikasi:: CE, ROSH, CCC, ISO

Paket:: gulungan/kotak/karton

Konduktor::Tembaga Bare, CCA, CCAM, CCS, CCAU

 

Packaging & Pangiriman


Rincian Kemasan

20 kaki wadhah: 1050 kothak 40 kaki wadhah: 2100 kothak 40 hq wadhah: 2500 kothak Rincian kemasan: 1.kotak batin: 305M/1000ft kabel-ukuran: 34.5*34.5*19.5 CM ;karton: 61.5*35.8(3*3 kotak) ing karton) 2.drum kayu bisa diwenehake.


 

Spesifikasi

 

Nama Item: Kabel kaku/kawat kaku/Kabel Padat/Kabel bumi/Kabel Daya(C)
Item: BV (C) kita bisa nyedhiyani layanan oem.

 

Nama Item: Kabel kaku/kawat kaku/Kabel Padat/Kabel bumi/Kabel Daya(C)
Item: BV (C)
Spesies:
--Nama Item---Model----Inti-------Ukuran----Konduktor Cross section---Konduktor----Isolasi
Kawat kaku----BV----singlecore---1/1.38M-------1x1.5 sqmm---------tembaga telanjang----PVC, 0.6mm
Kawat kaku----BV----singlecore---1/1.78mm------1x2.5 sqmm---------tembaga telanjang----PVC, 0.6mm
Kawat kaku----BV----singlecore---1/2.25mm------1x1.5 sqmm---------tembaga telanjang----PVC, 0.7mm
Kawat kaku----BV----singlecore---1/2.76mm------1x4.0 sqmm---------tembaga telanjang----PVC, 0.8mm
Kawat kaku----BV----singlecore---7/1.35mm------1x6.0 sqmm---------tembaga telanjang----PVC, 0.8mm
Kawat kaku----BV----singlecore---7/2.14mm------1x25.0 sqmm--------tembaga telanjang----PVC, 1.0mm
Kawat kaku----BV----singlecore---7/2.52mm------1x35 sqmm----------tembaga telanjang----PVC, 1.0mm
Kawat kaku----BV----singlecore---19/1.78mm-----1x50 sqmm----------tembaga telanjang----PVC, 1.0mm
Cathetan:
1. Kabel sing disesuaikan bisa ditampa,
2. Bare tembaga utawa CCA utawa Tinned tembaga konduktor negoctiable,
3. Persyaratan khusus kasedhiya, kaya kabel ZR, NH, WD, Anti-asem utawa Anti-Minyak,
4. Kabel listrik seri BV cocok kanggo peralatan rumah tangga, lampu, peralatan mekanik dll.


 

Kenapa Pilih Kita?


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa Produsen?
A: Kita minangka pabrikan, lan kita nyedhiyakake rega pabrik kanggo sampeyan.
P: Suwene suwene kanggo njaluk kuotasi maneh?
A: Paling kuotasi bali ing 24 jam.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T/T, L/C, Western Union, etc.
Q: Apa OEM ditampa?
A: Nggih!
Q: Apa sampeyan nawakake sampel gratis?
A: Ya, kita nawakake sampel gratis, nanging ngumpulake barang.
Q: Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel?
A: Sawise sampeyan mbayar biaya barang, conto bakal siap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan teka ing 3-5 dina.
P: Ing endi pabrik sampeyan?
A: Pabrik kita dumunung ing Guodian Town, Zhengzhou City, Henan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi perusahaan kita, kita bakal ngatur kabeh kanggo sampeyan.
Q: Apa warrenties apa produk Panjenengan?
A: Kabel Guowang njamin yen kabeh produk, kabel lan kabel kita, bebas saka cacat. Kita bakal njupuk maneh produk sing ora cocog karo kualitas sing disepakati dening loro pihak.

 

Panas Tags: Kabel Listrik 3.6/6kv Utawa Ngisor Kanggo Aplikasi Tambang Batubara, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.