Ngarep > Produk > Kawat & Kabel Listrik

Kawat & Kabel Listrik Produsen

Longda® kabel listrik & kabel punika kabel flat padhet 2-inti tembaga kawat PVC kabel lan kabel diprodhuksi ing China, utamané prodhuksi 1-35kV kabel daya (kalebu XLPE terisolasi kabel, PVC terisolasi kabel, SWA/STA-kabel lapis baja) ), (XLPE /Kabel ABC terisolasi PVC), kabel kontrol, kabel las, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (kabel fleksibel berselubung PVC). Kabel iki bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udhara, lemah lan stasiun daya, sepur, tetanèn, real estate lan lapangan industri liyane. Perusahaan strictly nderek GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS lan standar liyane kanggo produksi, lan bisa ngrancang lan gawé miturut syarat customer.
Minangka profesional kabel listrik & kabel Pabrik,Longda®arep menehi kabel listrik lan kabel. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku sing paling laris, rega murah, lan kabel & kabel listrik sing berkualitas. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.
View as  
 
Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel

Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel

Longda kabel Company punika Produsèn kabel profesional karo 15 taun kabel tembaga kembar lan kabel bumi kabel tembaga klambi kabel Listrik pengalaman.We spesialis ing nyediakke 300V/500V kabel PVC umum padhet/terdampar, kabel coaxial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tembaga/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare

Konduktor Tembaga Fleksibel Kabel Grounding Listrik Kawat Tembaga Bare

Struktur kabel kasebut kasusun saka serat optik siji utawa loro 0.9mm sing dikempalken rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel cable.Longda siji kabel pabrik saka China, bisa kurban free Konduktor Tembaga Fleksibel Electric Grounding Kabel Bare Copper Wire sampel, rega murah, lan layanan apik, yen sampeyan duwe pitakonan. Pls kontak karo kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel

Solid Flat Wire 2 Inti Tembaga Kawat PVC Kabel Listrik Kabel

Kabel LONGDA yaiku kabel datar padhet 2 intine kawat tembaga PVC kabel listrik kabel manufaktur saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, kabel terisolasi PVC, kabel SWA/STA a rmored), (kabel ABC terisolasi XLPE/PVC ), kabel kontrol, kabel las, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Longda Cable wis ngasilake Kawat & Kabel Listrik suwene pirang-pirang taun, yaiku produsen profesional bagean undercarriage ing China. Produk kita Kawat & Kabel Listrik ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.