Ngarep > Produk > Kawat & Kabel Listrik > Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel
Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel
  • Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik KabelKabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel
  • Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik KabelKabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel
  • Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik KabelKabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel
  • Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik KabelKabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel
  • Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik KabelKabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel

Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik Kabel

Longda kabel Company punika Produsèn kabel profesional karo 15 taun kabel tembaga kembar lan kabel bumi kabel tembaga klambi kabel Listrik pengalaman.We spesialis ing nyediakke 300V/500V kabel PVC umum padhet/terdampar, kabel coaxial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tembaga/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik kabel Longda kita duwe peralatan canggih 20 set jalur produksi lan 25 set mesin uji coba, Kapasitas produksi luwih saka 12 yuta kilometer. Kita duwe akeh pengalaman kuping ing kabel tembaga kembar lan kabel bumi kabel tembaga klambi Kabel Listrik. Sadurunge miwiti kerja, saben buruh kudu dilatih kanthi profesional. Mulane, kita bisa janji produk bakal 100% quantified.3 Inti 4 Inti 5 Inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium/Tembaga Inti Steel Wire PVC/XLPE Underground Power Armored Kabel 3 inti 4 inti 5 inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium/Tembaga inti Kawat Baja PVC/XLPE Underground Power Armored Kabel. Paket kasebut biasane drum kayu utawa drum kayu baja utawa coil.uga miturut kabutuhan pelanggan. Kabel Longda bisa menehi rega murah lan layanan apik.



Aplikasi: nyambungake

Bahan Konduktor: cu/ccc/cca/ccs/aluminium/ccam

Tipe Konduktor: solid/stranded/fleksibel

Bahan isolasi PE PVC KARET

Fitur: tahan geni tahan geni

Gunakake: kabel listrik

rega: 0,1 $

ukuran: 0.5mm 1 1.5 2.5 4mm 6 10 25 --- 400mm

Paket: 100m/meter gulungan/kotak kertas/spool

baris produksi: 20 baris

warna: abang ireng kuning ijo coklat biru...

pasar: donya: afrika southasia amerika

inti: 1 inti 2 inti 3 inti 4 inti

 

Tanggal Teknis


Spesifikasi Item

AWG/No. inti mm2

NO./Diameter konduktor mm

Ketebalan isolasi mm

Diameter njaba maksimal mm

Ref.bobot kg/km

THW-16B

16

7/0.49

0.76

2.8

19

THW-14B

14

7/0.62

0.76

3.4

29

THW-12B

12

7/0.78

0.76

3.9

42

THW-10B

10

7/0.98

0.76

4.5

62

THW-8B

8

7/1.23

1.14

6

103

THW-6B

6

7/1.56

1.52

7.8

169

THW-4B

4

7/1.96

1.52

9

249

THW-3B

3

7/2.20

1.52

9.7

306

THW-2B

2

7/2.47

1.52

10.5

376

THW-1B

1

19/1.68

2.03

12.5

487

THW-1/0B

1/0

19/1.89

2.03

13.6

600

THW-2/0B

2/0

19/2.12

2.03

14.7

739

THW-3/0B

3/0

19/2.38

2.03

16

912

THW-4/0B

4/0

19/2.67

2.03

17.5

1130

THW-16A

16

1/1.29

0.76

2.9

19

THW-14A

14

1/1.63

0.76

3.2

27

THW-12A

12

1/2.05

0.76

3.6

39

THW-10A

10

1/2.59

0.76

4.1

59

THW-8A

8

1/3.26

1.14

5.6

98


Gambar Produk



FAQ

 

(1) Nalika aku bisa njaluk rega?

Penawaran bakal ngirim sampeyan ing 6 jam sawise nampa pitakon sampeyan. Mangga nelpon kita utawa ngirim email kita langsung yen urgent kanggo sampeyan.

 

(2) .Kepiye aku bisa njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?

Sampel gratis bakal dikirim menyang sampeyan nalika konfirmasi rega.

 

(3) Apa bab wektu timbal kanggo produksi massal?

Umume 35 dina kanggo urutan pisanan, lan 25 dina kanggo urutan maneh.

 

(4) Apa perusahaan sampeyan nampa produksi OEM?
Ya, bisa nyithak jeneng merek sampeyan.

 

(5) Apa convient kanggo ngunjungi pabrik?
2 jam saka bandara Shanghai utawa bandara Hangzhou kanthi mobil. Kita bakal njupuk sampeyan.

 

Panas Tags: Kabel Tembaga Kembar Lan Bumi Kabel Tembaga Klambi Kabel Listrik, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.