Ngarep > Produk > Kabel Actuator Kab > Kabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga
Kabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga
  • Kabel Kontrol Otomatis Konduktor TembagaKabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga
  • Kabel Kontrol Otomatis Konduktor TembagaKabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga
  • Kabel Kontrol Otomatis Konduktor TembagaKabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga
  • Kabel Kontrol Otomatis Konduktor TembagaKabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga
  • Kabel Kontrol Otomatis Konduktor TembagaKabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga

Kabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga

Kabel Longda minangka salah sawijining pabrik kabel kontrol otomatis Tembaga Konduktor saka China, bisa nawakake sampel Kabel Tembaga Fleksibel Gratis Kabel Grounding Listrik Kabel Tembaga Bare, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel Longda bisa nyedhiyakake produk kabel kontrol otomatis konduktor tembaga miturut standar ASTM, ICEA, BS, DIN, IEC lan GB. Sauntara kuwi, kita bisa ngrancang lan nggawe kabel miturut conto lan spesifikasi teknis pasokan pelanggan.



Nomer Model: Kabel Kontrol

Aplikasi: Kontroler, Cran Boat, Auto, Lighting Tray

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: PVC

Bahan isolasi: PVC

Sertifikat: ISO9001, CCC

Werna: Ireng, Abang, Kuning, Ijo, kaya sing dikarepake

Ukuran Hot-Sale: 0.5mm, 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 4mm

Inti populer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 19, 20, 30 inti

Tipe: Liycy, SY, CY, YY

MOQ: 500m

Shielding: Layar sing dikarepake

Rega Kabel Kontrol: Hubungi langsung, sampeyan bakal entuk sanalika bisa

Sample: Kirim email kanggo njaluk sampel gratis



Parameter teknis


11 Kabel Kontrol CVV inti

Nomer inti

Area cross-sectional nominal

Ora. & dia.

kekandelan

kekandelan

Sakabèhé diameteripun (Approx.)

Resistance konduktor maksimum

Resistance insulasi minimal

kabel

Standard Length

saka kabel

saka insulasi

saka sarung

(ing 20C)

(ing 70C)

bobot (Kira-kira.)


mm2

No./mm

mm

mm

mm

Om/km

Om/km

kg/km

m

11

0.5

7/0.30

0.8

1.8

15.5

36

0.0162

255

500/D


0.75

7/0.37

0.8

1.8

16.5

24.5

0.0142

315

500/D


1

7/0.40

0.8

1.8

17

18.1

0.0135

340

500/D


1.5

7/0.50

0.8

1.8

18.5

12.1

0.0115

425

500/D


2.5

7/0.67

0.8

1.8

21

7.41

0.0093

605

500/D


4

7/0.85

1

1.8

25

4.61

0.0092

915

500/D


6

7/1.04

1

1.8

27.5

3.08

0.0078

1220

500/D



Standar Kabel Kontrol VDE


Kabel YY (YSLY / HSLH)

Kabel unscreened utawa unshielded Versatile cocok kanggo paling kahanan ngendi ana mung kaku mechanical cahya

Kabel CY (YSLCY / HSLCH)

Kabel fleksibel multicore kanthi Polyethylene Terephthalate (PETP) kanggo transmisi bebas interferensi elektromagnetik

Kabel SY (YSLYSY / HSLHSH)

Kabel terlindung fleksibel kanthi jalinan kawat baja galvanis kanggo perlindungan mekanik tambahan

Kabel LiYCY

Kabel sing disaring lan dilindhungi kanggo aplikasi sing mbutuhake tekanan mekanik moderat lan screening elektromagnetik

Kabel LiYY

Kabel unscreened lan unshielded kanggo tugas entheng ing lingkungan garing lan lembab

Kabel LiHH

Unscreened LSZH kontrol kapasitansi kurang

Kabel LiHCH Kab

Kabel transmisi data LSZH sing disaring


Aplikasi:


Kabel kontrol bisa digunakake kanggo transmisi sinyal, pangukuran, kontrol lan regulasi. Kanthi propeties konstruksi, bisa ditrapake kanggo tekanan mekanik sing entheng, medium utawa dhuwur, lan uga menehi macem-macem tingkat proteksi marang gangguan listrik lan resistensi minyak lan zat caustin.

 


 

 

Panas Tags: Kabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.