Ngarep > Produk > Kabel Komunikasi Kab > Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi Kabel
Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi Kabel
  • Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi KabelKabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi Kabel
  • Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi KabelKabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi Kabel
  • Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi KabelKabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi Kabel
  • Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi KabelKabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi Kabel

Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi Kabel

Minangka profesional COAXIAL Kabel RG6 KABEL RG6 RG59 Komunikasi kabel pabrik, kita kaya kanggo nyedhiyani Coaxial Kabel RG6 Kabel RG6 RG59 Komunikasi kabel. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan ditampani teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan kabel Coaxial Cable RG6 Kabel RG6 RG59 Komunikasi sing berkualitas. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel Longda minangka salah sawijining pabrik Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Kabel Komunikasi saka China, bisa menehi conto Kabel Tembaga Fleksibel Konduktor Listrik Kabel Tembaga Bare, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.
Struktur kabel kasebut kasusun saka serat optik siji utawa loro 0.9mm sing dikempalken rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel.



Werna: dibutuhake

Aplikasi: CATV/CCTV

Sertifikasi: CE/ROHS/ISO9001

Jaket: PVC LSZH PE

Konduktor: CCA/CCS

Perisai: Al Foil + braiding

Dawane: 305m 1000ft

Ukuran Konduktor: 1.02mm

 

Paramenter Produk


Parameter konstruksi:

Konduktor batin

0.040"/1.02mm/18AWG BC

Dielektrik

0.180"/4.57mm PE Busa

Tameng 1

0.187"/4.75mm Ikatan Aluminium Polyproylene

Tameng 2

Kawat kepang aluminium cakupan 90%.

Jaket

0.268" 0.006"/6.81*0.15mm PE

Ketebalan Jaket

0.030"/0.76mm

Aplikasi

Kanggo Digunakake ing Longer CATV Run Lengths



Packing:

 

1, 50m/100m/300m/305m/100yard/300yard bisa
dikempalken ing film kajelasan, sawetara nggulung menyang siji karton.
2, 300m / 305m / 500m / 300yard bisa dikemas ing drum kayu, siji utawa loro drum dadi siji karton.
3, paket disesuaikan.


FAQ


A) Kepiye carane njaluk conto kabel Coaxial Kabel RG6 Kabel RG6 RG59 Komunikasi?

Kanggo produk saham standar, conto 100 meter bisa diwenehake kanthi gratis, nanging pelanggan kudu nanggung barang kasebut. Sampel khusus sing ora standar tundhuk karo kahanan tartamtu.

B) wektu sampel?

Sampel produk saham bisa dikirim ing dina sing padha, lan barang bakal ditanggung pelanggan. Wektu pangiriman sampel khusus sing ora standar kira-kira 15 dina. C) Apa sampeyan bisa nggawe merek ing produk sampeyan? ya wis.

C) Apa sampeyan bisa nggawe produk kanthi warna?

ya wis. Werna produk bisa disesuaikan yen sampeyan bisa ketemu MOQ kita. E) Kepiye carane njamin kualitas produk sampeyan?

Kita wis lulus sertifikasi produk UL, lan kita duwe peralatan otomatis lan instrumen tes online, sing bisa njamin kualitas produk.

D) Apa sampeyan bisa nggawe produk kanthi warna?

ya wis. Werna produk bisa disesuaikan yen sampeyan bisa ketemu MOQ kita.

E) Kepiye carane njamin kualitas produk sampeyan?

Kita wis lulus sertifikasi produk UL, lan kita duwe peralatan otomatis lan instrumen tes online, sing bisa njamin kualitas produk.



 

 

Panas Tags: Kabel COAXIAL RG6 KABEL RG6 RG59 Kabel Komunikasi, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.