Ngarep > Produk > Kabel Tipe Khusus Kab > Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas Kabel
Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas Kabel
  • Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas KabelKabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas Kabel
  • Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas KabelKabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas Kabel
  • Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas KabelKabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas Kabel

Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas Kabel

Minangka profesional Anti Freeze Cable Wooden Tracing Snow Heating Cablemanufacture, kita pengin nyedhiyakake T Shape Maternity Pad. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan T Shape Maternity Pad berkualitas tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Longda Anti Freeze Cable Wooden Tracing Snow Heating Cable bisa nyedhiyakake produk miturut standar ASTM, ICEA, BS, DIN, IEC lan GB. Kangge, kita bisa ngrancang lan nggawe Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Pemanas Kabel miturut conto lan spesifikasi teknis pasokan pelanggan.




Bahan Konduktor: Tembaga

Bahan Isolasi: Termoplastik

Jaket: Fluoropolymer/Termoplastik

Aplikasi: Pipa lan katup proteksi beku

Jeneng produk: Pipe freeze Protection Heat Tracing Cable

Werna: Ijo utawa adat

Dirating Tegangan: 110-120V, 220V-277V

Suhu instalasi minimal: -40â(-40â)

Bus wire gauge: 20AWG

Resistensi kepang protèktif: <18.2Ω/km

Sertifikasi: ETL/EAC/CE

 

Data Teknis


Tegangan layanan

110-120V, 220-277V

Suhu pangopènan maksimal utawa terus-terusan (daya urip)

+65(150)

Suhu cahya intermiten maksimum, 1000 jam
(daya urip utawa mati)

+85(185)

Suhu instalasi minimal

-40(-40)

Resistensi braid protèktif

18,2/km

Pengukur kabel bus

20AWG

Persetujuan

ETL / EAC / CE


Skema instalasi


aplikasi pipa anti beku


Judule mlebu kene.

1. Aksesoris set lengkap disiapake.
Sadurunge masang kabel, priksa manawa pipa wis garing, lan permukaan sing cetha dicopot.

2. Yen kabel dadi panas padha dawa karo pipe, mbukak terus ing ngisor pipo.

3. Yen kabel kurang saka pindho dawa pipe, spiral kabel liwat



1. Produsèn paling profesional ing Asia-Pasifik wiwit 2002, luwih saka 17 taun dikembangaké pengalaman ing pasar jaban rangkah.
2. Layanan OEM / ODM, produk sing disesuaikan, kemasan produk, percetakan logo
3. Laboratorium IECEx sertifikat internasional, utamane nguji lan ngontrol kualitas materi lan semi-produk.

4. Tim R&D profesional, insinyur berpengalaman sing sugih nawakake solusi pemanasan lan dhukungan teknis sing paling apik.


FAQ


Q1: Apa sampeyan produsen?

Ya, perusahaan kita fokus ing manufaktur kabel pemanasan wiwit 2004, dumunung ing Hefei City, Provinsi Anhui, China.

Sugeng rawuh ing perusahaan kita!

Q2: Apa MOQ?

MOQ kanggo kabel pemanasan sing ngatur dhewe yaiku 1000m. MOQ kanggo tikar pemanasan underfloor listrik yaiku 2000 sqm.

Jumlah sing kurang bisa dirembug.

Q3: Suwene babar pisan bakal?

Garansi winates kanggo kabel pemanasan sing ngatur dhewe yaiku 10 taun.

Garansi kanggo matras & kabel pemanasan underfloor listrik yaiku 25 taun.
We nyedhiyani babar pisan marang kabeh cacat ing pabrik kang materi, desain lan workmanship.

Q4: Suwene wektu pangiriman bakal?

Biasane ing 7-15 dina, pesenan gedhe kudu dirembug.

Q5: Apa Istilah Pembayaran?

T/T, L/C, Western Union, PayPal, Alibaba Pembayaran Aman, D/P, etc.

Biasane dening T / T 30% minangka simpenan ing advance lan imbangan 70% kudu dibayar nalika barang siap kanggo kapal utawa mbayar marang salinan B / L.

 

 

 

Panas Tags: Kabel Anti Beku Kayu Tracing Salju Kabel Pemanas, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.