Ngarep > Produk > HV Kab > Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga
Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga
  • Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi TembagaAluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga
  • Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi TembagaAluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga
  • Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi TembagaAluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga
  • Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi TembagaAluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga
  • Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi TembagaAluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga

Aluminium Core Low Voltage Concentric Kabel Kanthi Tembaga

Perusahaan kabel Longda minangka profesional Aluminium Core Low Voltage Concentric Cable Kanthi Tembaga kanthi produsen tembaga kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa gawé kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar kualitas dhuwur, kalebu LV HV mobil cableï¼utamané digunakake ing AC / DC daya sistem kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane AC lan DC daya konektor kendaraan lan tumpukan daya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

LONGDA Aluminium Core Low Voltage Concentric Cable Kanthi Pabrik Tembaga ing china bisa menehi conto, Sampel kasedhiya gratis, nanging kudu mbayar kiriman kurir. ?Yen sampeyan duwe akun kurir, sampeyan bisa ngirim kurir kanggo ngumpulake conto.
Nomer: kabel konsentris



Nomer: kabel konsentris

Bahan isolasi: PVC/PE/XLPE

Tipe: aluminium/tembaga

Aplikasi: power transmitter

Bahan konduktor: aluminium utawa tembaga

Jaket: PVC/PE/XLPE

Nama Produk: Kabel Konsentris Aluminium Inti Tunggal Tegangan Rendah 16mm kabel

keywords: kabel konsentris tegangan rendah

oem: kasedhiya

Sertifikat: iso/ccc

aplikasi: transmisi daya

Tegangan: 0.6/1KV AC 1.8KV DC

Tipe konduktor: overhead

Inti: 8000 seri kabel konsentris

tembung kunci 2: kabel konsentris aluminium

tembung kunci 3: kabel netral konsentris

 

Karakteristik Konstruktif


Saben materi sing digunakake ing konduktor bakal kompatibel karo kabeh bahan liyane sing digunakake ing pabrik konduktor konsentris.



Panas Tags: Aluminium Core Low Voltage Concentric Cable Kanthi Tembaga, Grosir, Customized, Quality, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Price, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.