Ngarep > Produk > Kabel Komunikasi Kab > Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi Luar
Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi Luar
  • Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi LuarKabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi Luar
  • Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi LuarKabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi Luar
  • Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi LuarKabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi Luar
  • Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi LuarKabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi Luar

Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Core Pe Serat Optik Komunikasi Luar

Minangka profesional kualitas dhuwur ADSS Kabel SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 inti Pe Outer Komunikasi Serat Optik manufaktur, sampeyan bisa yakin kanggo tuku ADSS kabel SM G652D 4/6/8/12/24 inti PE komunikasi njaba serat optik saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 8 Shape Maternity Pad khusus saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel ADSS Longda SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Inti Pe Komunikasi Luar Serat Optik bisa layanan OEM / ODM kasedhiya, mbantu sampeyan ngrancang. Kutipan cepet kanggo inquiry.More saka 10 taun pengalaman ing kabel lan kabel lapangan. Konektor profesional lan produsen kabel, kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif.



Tipe Serat: G652D, G657, G655 utawa ing panyuwunan sampeyan

Ukuran: 12-14.2mm

Bahan Jaket: PE

Werna Jaket: Ireng utawa kaya sing dibutuhake

Aplikasi: Udara Luar Ruangan

Sertifikasi: ISO 9001

Packing: drum, kotak karton

Suhu Panyimpenan / Operasi: - 40 C nganti +70 C

 


Diameter Kabel

(mm)

Diameter Serat

(mm)

Bobot Kabel

(mm)

Kekuwatan Tarik (N)

Kekuwatan remuk (N)

Min. Radius mlengkung

Range Suhu

Jangka panjang

Jangka Pendek

Jangka panjang

Jangka Pendek

Jangka panjang

Jangka Pendek

(é©)

2~24

12.0

135

1500

2000

1000

3000

10D

20D

-40~+60

26~36

12.0

135

1500

2000

1000

3000

10D

20D

-40~+60

38~60

12.0

135

1500

2000

1000

3000

10D

20D

-40~+60

62~72

12.5

135

1500

2000

1000

3000

10D

20D

-40~+60

74~96

12.5

155

1500

2000

1000

3000

10D

20D

-40~+60

98~120

13.5

155

1500

2000

1000

3000

10D

20D

-40~+60

120~144

14.5

165

1500

2000

1000

3000

10D

20D

-40~+60


1.Kualitas dhuwur, serat transmisi jarak adoh Steel Tape Armored, lan Water-Resistant Brand NEW PE, utawa HDPE kabel sarung

2. dawa serat standar 24km / muter lan 48km / muter.

3. Sarung kabel bahan PE/HDPE kualitas dhuwur, permukaan alus banget, anti-UV, tahan api

4.1, Lini produksi standar, Prosedur produksi SOP ketat

4.2, Test Atenuasi kanggo saben serat dening OTDR sawise produksi, lan QC kanggo saben rinci

4.3, 2km, 3km utawa 4km saben durm Drum kayu sing kuwat disegel karo batang kayu

4.4, Kaset baja kaping pindho kanggo proteksi sing luwih apik

4.5, Lapisan kaping pindho utawa Triple loading ing kontaner Ngirit papan lan ngirit biaya pengiriman

4.6, Bata kayu ing ngisor drum kanggo mesthekake yen drum ora bisa digulung utawa dipindhah ing wadhah.





FAQ


Q1: Nalika aku bisa njaluk kutipan bali?

A: Umumé, kuotasi bakal mangsuli ing 24 jam utawa luwih cepet (weekend ora klebu), Nanging, sawetara dina bakal dijupuk kanggo khusus.

Q2: Kepiye babagan kualitas kabel?

A: Pabrik kita wis ndudhuk ing industri iki kanggo akèh taun lan didol kanggo akèh negara ing donya. Kita tundhuk kanthi lengkap karo sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, kita njamin yen produk kita cocog karo standar IEC60794 lan Telcordia-GR-326-Core. Kita duwe seri peralatan profesional lan instrumen manufaktur kanggo mesthekake kualitas produk sing bisa dipercaya.

Q3: Kepiye aku njamin manawa sampeyan dadi pemasok sing bisa dipercaya?

A: Kita minangka Supplier sing Dinilai saka Alibaba.com. Alibaba minangka pihak katelu kanggo verifikasi pabrik lan kantor kita kanggo konfirmasi kita supplier nyata lan dipercaya. Yen sampeyan gelem verifikasi manawa liwat telpon utawa video, sampeyan olèh sawayah-wayah.

Q4: Apa OEM bisa ditampa lan apa MOQ?

A: Mesthine, pesenan kustomisasi sampeyan mesthi disambut. MOQ Gumantung ing macem-macem item, saben item duwe jumlah minimal dhewe. Kepuasan sampeyan minangka motivasi maksimal.

 

 

Panas Tags: Kabel ADSS SM G652D4 / 6 / 8 / 12 / 24 Inti Pe Serat Optik Komunikasi Luar, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.