Ngarep > Produk > Kabel Actuator Kab

Kabel Actuator Kab Produsen

Longda®kabel actuator minangka pabrik saka China, sing adol kabeh jinis aksesoris kabel pasir kabel. Kanthi dhukungan sakaLongda®pabrik kabel ,Produk utama: Bare stranded konduktor, kayata AAC, ACSR, AAAC, ACAR, aluminium klambi baja konduktor; Kabel bundled aerial 0.6/1KV (Kabel ABC), voltase beda saka kabel terisolasi XLPE, kabel lapis baja, kabel kontrol, kabel terisolasi karet, kabel lan kabel terisolasi PVC.
Longda®produk kabel actuator wis gained ISO9001, CCC lan China Wajib Sertifikasi lan sertifikasi Sistem Teks Internasional lan ing.Pasar ekspor:Kita wis ngekspor kabel & kabel kanggo akèh negara ing Timur Tengah, Afrika, Asia, Amérika Kidul.
View as  
 
Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable

Fire Resistant XLPE Insulated Steel Wire Armored Control Cable

Pabrik kabel kontrol baja kabel baja terisolasi Longda Longda duwe peralatan canggih 20 set jalur produksi lan 25 set mesin tes, Kapasitas produksi luwih saka 12 yuta kilometer. Kita duwe staf trampil luwih saka 20 taun pengalaman, sadurunge miwiti kerja, saben buruh kudu dilatih kanthi profesional. Mulane, kita bisa janji produk bakal 100% quantified.3 Inti 4 Inti 5 Inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium/Tembaga Inti Steel Wire PVC/XLPE Underground Power Armored Cable3 inti 4 inti 5 inti 16mm 25mm 35mm 95mm Aluminium/Tembaga Inti Steel Kabel PVC/XLPE Underground Power Armored Kabel.

Maca liyaneKirim Enquiry
OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel

OEM Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Jaringan Ethernet Lan Kabel

LONGDA Oem Indoor Outdoor Cat 5E 5 6A Cat6 Network Ethernet Lan Kabel yaiku kabel datar padat 2 intine kawat tembaga PVC kabel listrik pabrik manufaktur saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, kabel terisolasi PVC, SWA/STA a kabel rmored), (XLPE / PVC terisolasi kabel ABC), kabel kontrol, kabel welding, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm

Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm

Kabel Longda minangka salah sawijining 4mm2 Screened 3 Inti Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 0.5mm0.75mm pabrik saka China, bisa menehi sampel Kabel Grounding Listrik Tembaga Fleksibel gratis, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.
Struktur Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 Saringan 3 Inti 0.5mm0.75mm kasusun saka serat optik tunggal utawa loro 0.9mm sing dibungkus rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga

Kabel Kontrol Otomatis Konduktor Tembaga

Kabel Longda minangka salah sawijining pabrik kabel kontrol otomatis Tembaga Konduktor saka China, bisa nawakake sampel Kabel Tembaga Fleksibel Gratis Kabel Grounding Listrik Kabel Tembaga Bare, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel

YY1008 4X4 (12AWG) Robotika PVC Kontrol Kabel Actuator Kabel

Longda YY1008 4X4 (12AWG) Kabel Aktuator Kabel Kontrol Robotika PVC minangka salah sawijining pabrik kabel saka China, bisa menehi sampel Kabel Grounding Listrik Tembaga Fleksibel gratis, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.
Struktur kabel kasebut kasusun saka serat optik siji utawa loro 0.9mm sing dikempalken rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel.

Maca liyaneKirim Enquiry
4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa

4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa

LONGDA 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC / PUR motor Eropa yaiku kabel datar padhet 2 intine kabel tembaga PVC kabel listrik pabrik manufaktur saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, terisolasi PVC kabel, SWA / STA a rmored kabel), (XLPE / PVC terisolasi kabel ABC), kabel kontrol, kabel welding, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Longda Cable wis ngasilake Kabel Actuator Kab suwene pirang-pirang taun, yaiku produsen profesional bagean undercarriage ing China. Produk kita Kabel Actuator Kab ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.