Ngarep > Babagan awake dhewe >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Yanggu Longda cable Co., Ltd. dumunung ing kutha kuna ewu taun, ibukutha East Yi, Wu Song kampung halaman - Yanggu. Jejer karo Kali Kuning ing sisih kidul, kutha banyu ing sisih lor, dalan tol Jerman-Komersial ing sisih kulon, sepur kacepetan dhuwur Beijing-Kowloon ing sisih wétan, lan Terusan Agung Beijing-Hangzhou sing ngliwati kabeh. wilayah. Nduwe posisi geografis sing nguntungake lan transportasi lan logistik sing trep.

 

Company adhering kanggo strategi account, muter kanggo kauntungan sakasinggumerek kabel; Minangka kualitas dhuwur profesionalKawat & Kabel Listrik, Kabel DayalanHV Kabprodusen lan suppliering China,kanggo nggawe industri kabel tanggung jawab merek Cina, merek kabel Yanggu Longda everbright.

 

Perusahaan nyetel riset ilmiah, produksi, dodolan ing siji, kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi sing kuat, tim riset ilmiah lan personel r&D, dilengkapi peralatan produksi sing apik, peralatan uji sing sampurna, puluhan varietas, atusan spesifikasi produk, paling laris. ing omah lan ing luar negeri, dipercaya dening pangguna.

 

Perusahaan iki njupuk timbal ing sertifikasi sistem kualitas ISO9000, sertifikasi CCC wajib nasional, lisensi produksi produk industri, lan dirating minangka merek terkenal China, netepi kontrak lan netepi janji perusahaan, unit Kepuasan konsumen, sistem konstruksi perusahaan maju, perusahaan integritas sistem perbankan. , ngurmati guru lan satuan majeng pendidikan lan gelar pakurmatan liyane.

 

Kabeh staf perusahaan kanthi tulus nampani sampeyan ing perusahaan kanggo ngunjungi pandhuan, negosiasi bisnis, kabel longda nampani sampeyan!