Ngarep > Produk > Kabel Tambang > 600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya
600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya
  • 600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya
  • 600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya
  • 600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya

600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Kabel Daya

Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan kualitas dhuwur 600v/100v awg abc kabel pangeboman Twisted Aluminium inti kabel daya. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama sing ramah karo perusahaan sampeyan kanthi produk sing berkualitas tinggi, rega sing cukup, layanan sing wicaksana lan nggawe tangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Longda 600v/100v awg abc kabel pangeboman Twisted Aluminium inti kabel daya bisa OEM / ODM layanan kasedhiya, mbantu ing designing.Petik cepet kanggo inquiry.More saka 10 taun pengalaman ing kabel lan kabel field.Professional konektor lan kabel Produsèn, karo apik kualitas lan rega competitive.



Bahan isolasi: PVC

Tipe: LOW VOLTAGE

Aplikasi: Transmisi daya, kabel bundled Aerial dll.

Bahan Konduktor: Aluminium

Jaket: PVC

Sifat perusahaan: Produsen

Jeneng produk: Kabel aerial inti Aluminium Twisted

Konduktor: Aluminium

Sertifikasi: CE/CCC/ISO9001:2008

Dirating Tegangan: 600V ~ 1000V

Sertifikat: ISO9001/ISO14001

Standar: IEC 60228

Isolasi: Senyawa PVC

Inti: Multi-inti

 

Packing & Pengiriman


1. Packing Length: 100M/Roll, 200M/Roll, 300M/Roll, 305M/Roll
2. Inner Packing: gulungan kayu, gulungan plastik, lan gulungan kertas
3. Outer Packing: kothak karton, Tarik metu kothak, Pallet kasedhiya lan minangka dijaluk



FAQ


1. Apa sampeyan bisa nyedhiyani Laporan Tes Tipe 600v/100v awg abc kabel pangeboman Twisted Aluminium inti kabel daya?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake laporan tes jinis sing diterbitake dening laboratorium Cina.

2. Bisa kita makili SANHENG Kabel kanggo nawarake?

A: Mangga dipriksa karo kita yen kita wis wewenang perusahaan liyane ing negara sampeyan.

3. Apa sampeyan wis tau nyedhiyakake kabel menyang negara kita?

A: Kabel wis diwenehake menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad kayata AS, Australia, Swiss, Singapura, Sri Lanka, Filipina, Mongolia, UAE, Yaman, Iran, Irak, Nigeria, Mesir, Lesotho, Kamerun, lsp.

 

Panas Tags: 600v/100v Awg Abc Aerial Kabel Twisted Aluminium Cores Power Cable, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.