Ngarep > Produk > Kabel Actuator Kab > 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa
4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa
  • 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa
  • 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa
  • 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa

4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC/PUR motor Eropa

LONGDA 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC / PUR motor Eropa yaiku kabel datar padhet 2 intine kabel tembaga PVC kabel listrik pabrik manufaktur saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, terisolasi PVC kabel, SWA / STA a rmored kabel), (XLPE / PVC terisolasi kabel ABC), kabel kontrol, kabel welding, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Longda 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC / PUR motor Eropa bisa layanan OEM / ODM kasedhiya, mbantu sampeyan ngrancang. Kutipan cepet kanggo pitakonan sampeyan. Luwih saka 10 taun pengalaman ing kabel lan kabel lapangan. Konektor profesional lan 4x1.5, 4X2.5, 4X4, produsen Kabel Aktuator Sensor PVC / PUR motor Eropa, kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif.


 

Nomer Model: YY1007 4X4 (12AWG)

Bahan isolasi: PVC

Tipe: LOW VOLTAGE

Aplikasi: Industri

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: PVC

Item: PVC/PUR Sensor Aktuator Kabel

Materi sarung: Sarung PVC khusus kanthi keluwesan sing apik

Bahan inti: kawat tembaga kaleng

Panginstalan seluler Kisaran suhu: -5C nganti +70c

Instalasi tetep sawetara Suhu:-15C nganti +80c

Tegangan nominal: Uo/U 300/500 v

Tes tegangan: 2000 V

Standar: tundhuk karo peraturan RoHS EU lan Reach

Warna kabel inti::Ireng

Werna jaket: Oranye, disesuaikan


4X0.5, 4x0.75, 4x1, 4x1.5, 4X2.5, 4X4, kabel daya motor Eropa Drag Chain Motor Wire Supply PVC/PUR Sensor Actuator Cabl



Parameter teknis


Konduktor stranding

Stranding saka pirang-pirang kabel tembaga ultra-fine memenuhi standar VDE0295, kategori 6, kolom 4

Resistance insulasi

minimal 20 M Ohm x Km

Bahan isolasi

PVC sing diowahi

Kisaran suhu:

Instalasi seluler -5°C nganti +70°c

Instalasi tetep -15 ° C nganti + 80 ° c

Pangenalan inti

Warna inti

Sarung njaba

mate PVC dipunéwahi

warna

ireng (warna liyane bisa disesuaikan)

Radius mlengkung

Instalasi mobile 6 × diameteripun kabel

Instalasi tetep 4x diameter kabel

Tegangan nominal

Uo/U 300/500 V

Tes voltase

2000 V

Aplikasi:

Bisa digunakake ing robot multi-sendi, manipulator, alat mesin CNC, peralatan otomatisasi non-standar, encoder / motor servo,
sistem chain seret, peralatan laser, lemantun electrical, imaging industri lan kothak liyane.



Ora.

Kode Produk

Nomer inti lan area cross-sectional

(NO.Xmã¡)

Diameter njaba kira-kira¼mm)

Warna sarung njaba

20â resistansi konduktor DC

Ω/km

1

YY1007.02.0050

2x0,5

6

Oranye

39

2

YY1007.04.0050

4G0.5

7

Oranye

39

3

YY1007.04.0075

4G0.75

7.8

Oranye

26

4

YY1007.04.0100

4G1.0

8.5

Oranye

19.5

5

YY1007.04.0150

4G1.5

9.6

Oranye

13.3

6

YY1007.04.0250

4G2.5

11.6

Oranye

7.98

MOQ 1 meter, Yen sampeyan perlu supaya sarung njaba PUR, MOQ 400 meter



Panas Tags: 4x1.5, 4X2.5, 4X4, Kabel Aktuator Sensor PVC / PUR motor Eropa, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.