Ngarep > Produk > Kabel Actuator Kab > Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm
Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm
  • Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mmKabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm
  • Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mmKabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm
  • Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mmKabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm
  • Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mmKabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm
  • Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mmKabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm

Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 disaring 0.5mm0.75mm

Kabel Longda minangka salah sawijining 4mm2 Screened 3 Inti Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 0.5mm0.75mm pabrik saka China, bisa menehi sampel Kabel Grounding Listrik Tembaga Fleksibel gratis, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.
Struktur Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 Saringan 3 Inti 0.5mm0.75mm kasusun saka serat optik tunggal utawa loro 0.9mm sing dibungkus rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita dhewe 4mm2 Screened 3 inti Fleksibel KVVRP Control Cable 0.5mm0.75mm pabrik kanggo gawé produk dening awake dhewe, mula welcome OEM / ODM.can nyuplai sampel yen kita duwe bagean siap ing Simpenan, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.



Nomer Model: Kabel Kontrol ZR-KVVRP

Aplikasi: Kontrol, Cran Boat, Auto, Lighting Tray

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: XLPE

Bahan isolasi: XLPE

Shielding: Tenun kawat tembaga

Sertifikat: ISO9001, CCC

Werna: Ireng, Abang, Kuning, Ijo, kaya sing dikarepake

Ukuran Hot-Sale: 0.5mm, 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 4mm

Inti populer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 19, 20, 30 inti

Tipe: Liycy, SY, CY, YY

MOQ: 500m

 

Aplikasi:


Kabel kontrol bisa digunakake kanggo transmisi sinyal, pangukuran, kontrol lan regulasi. Kanthi propeties konstruksi, bisa ditrapake kanggo tekanan mekanik sing entheng, medium utawa dhuwur, lan uga menehi macem-macem tingkat proteksi marang gangguan listrik lan resistensi minyak lan zat caustin.



FAQ


1. Wektu sampeyan bisa njaluk kutipan sawise ngirim priksaan

Ing wektu kerja, manajer penjualan bakal ngirim kutipan menyang kothak email sajrone 1 utawa 2 jam. Ing kontras, kita bakal ngirim email ing 12 jam. Mulane, email dibutuhake supaya kita ngerti, banjur kita bisa kontak karo sampeyan.

2. Kanggo Sampel Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 4mm2 Saringan 3 Inti 0.5mm0.75mm

Kita bisa menehi sampel gratis, yen sampeyan pengin mriksa kabel, sampeyan bisa takon manajer penjualan.

3. Pembayaran

istilah pembayaran kita biasane T / T 30% ing majeng, imbangan sadurunge njupuk barang utawa L / C ing ngarsane

4. apa paket kabel?
Paket kasebut biasane drum kayu utawa drum kayu baja utawa kumparan. uga miturut syarat pelanggan.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, sampeyan bisa ngirim pitakon, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa

 

 

Panas Tags: 4mm2 disaring 3 inti Kabel Kontrol KVVRP Fleksibel 0.5mm0.75mm, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.