Ngarep > Produk > Kabel Daya > 4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm
4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm
  • 4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm
  • 4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm
  • 4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm
  • 4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm
  • 4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm

4 Inti Kabel Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm

Kabel LONGDA yaiku 4 Inti Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm Pabrikan Kabel Daya saka china, utamane ngasilake kabel listrik 1-35kV (kalebu kabel terisolasi XLPE, kabel terisolasi PVC, kabel SWA/STA a rmored), (kabel ABC terisolasi XLPE/PVC) , kabel kontrol, kabel welding, kabel karet, kabel pertambangan lan kabel listrik (PVC sheathed kabel fleksibel) ing China. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo transmisi daya ing udara, lemah lan industri, kayata stasiun tenaga listrik, sepur, pertanian, lan perkebunan. We strictly miturut GB, IEC, BS, ICEA, ASTM, DIN, VED, JIS standar kanggo Pabrik produk, lan uga kita bisa ngrancang lan gawé miturut syarat pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel Longda minangka salah sawijining pabrik Kabel Listrik 4 Inti 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm saka China, bisa menehi sampel Kabel Grounding Tembaga Tembaga Fleksibel gratis, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakon. Pls kontak karo kita.
Struktur kabel kasebut kasusun saka serat optik siji utawa loro 0.9mm sing dikempalken rapet lan sawetara untaian serat aramid. LSZH utawa PE sarung wis extruded ing pinggiran kabel kanggo mbentuk kabel serat alus tengah, lan banjur loro FRP diselehake symmetrically ing loro-lorone saka kabel, lan pungkasanipun polyvinyl sarung wis extruded kanggo mbentuk kabel.



Nomer Model: VV22

Bahan isolasi: PVC

Tipe: LOW VOLTAGE

Aplikasi: Telekomunikasi

Bahan Konduktor: Tembaga

Model: VV22

Bahan: Tembaga/PVC/steel strip

Werna: ireng

Wangun: drum

Karakteristik: konduktivitas dhuwur

MOQ: 1000 meter

Ukuran: 1*1.5mm2-1*630mm2... 4*300mm2+1*150mm2

 


FAQ


A) Apa Sampeyan Bisa Nggawe Brand Kita Ing Produk Sampeyan?

ya wis. Kita Bisa Nyetak Logo Sampeyan Ing Loro Produk Lan Paket Yen Sampeyan Bisa Ketemu Moq Kita.

B) Carane Njamin Kualitas Produk Panjenengan?

1) Deteksi Ketat Sajrone Produksi.

2) Inspeksi Sampling Ketat ing Produk Sadurunge Kirim lan Kemasan Produk Utuh Dijamin.



 

Panas Tags: 4 Inti Listrik 25mm 70mm 95mm 120mm 300mm Kabel Daya, Grosir, Customized, Quality, Bulk, Pabrik, sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Price, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.