Ngarep > Produk > HV Kab > Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV
Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV
  • Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HVKabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV
  • Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HVKabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV
  • Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HVKabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV
  • Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HVKabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV

Kabel Daya 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV

Perusahaan kabel Longda minangka produsen kabel listrik 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV HV Kabel Listrik profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kami spesialis nyedhiyakake kabel PVC umum 300V / 500V, kabel koaksial, kabel keamanan, kabel telpon, kabel speaker, kabel jaringan. kabel, kabel karet fleksibel H05RN-F/H07RN-F, kabel las YH/YHF, kabel pompa submersible, kabel konduktor aluminium, kabel PVC/XLPE tembaga/aluminium dhuwur-menengah-rendah lan produk liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel Longda bisa nyedhiyakake produk Kabel Daya HV 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV miturut standar ASTM, ICEA, BS, DIN, IEC lan GB. Sauntara kuwi, kita bisa ngrancang lan nggawe kabel miturut conto lan spesifikasi teknis pasokan pelanggan.



Bahan isolasi: Xlpe

Tipe: Tegangan Sedheng

Aplikasi: Konstruksi

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: PVC

Jeneng produk: Tegangan Tinggi XLPE Haute Tension 35 KV 66KV HV Kabel Daya

Sertifikat: ISO9001/CCC

Werna: ireng

Inti: 1 Inti

Tegangan Rated: 8.7/15kv 12/20KV 18/30KV 26/35kv

Bahan: Tembaga + XLPE + PVC

Waja: STA

Length: Lengths Customize

Hot Sale Ukuran: 25mm 70mm 90mm 120mm 240mm

Paket: Drum Kayu

 

 

Kapabilitas Pasokan


10000 Kilometer / Kilometer saben Wulan



Packaging & Pangiriman



Rincian Kemasan: Kemasan standar ekspor nganggo drum kayu utawa drum kayu baja

Port: Tianjin, Shanghai utawa minangka panyuwunan



jeneng produk

Kabel daya

Sertifikasi

ISO9001/ISO14001/OHSAS18001/CCC

Standar

GB, IEC, BS, ASTM

Model

YJV/YJLV

Tegangan Rated

1KV~35KV

Bahan konduktor

Tembaga/Aluminium

Bahan Isolasi

XLPE

Material lapis baja

None/Steel Tape/Steel wire

Bahan Sarung

PVC

Jumlah inti

1 utawa 3 intine

OEM

kasedhiya


Klasifikasi tingkat tegangan:


1. Kabel tegangan rendah: (0.6/1KV) Konduktor Tembaga Multi-Inti Tunggal atau aluminium, Pita baja
waja, kawat baja galvanis waja utawa unarmored; Sarung njaba PVC. cocok kanggo tetep mbikak ing transmisi daya lan garis distribusi karo AC 50Hz lan voltase dirating 3kv lan ngisor kanggo transmisi daya.

2. Kabel voltase medium lan kurang: (1KV ~ 35KV) Multi-inti, pita tembaga lapis baja utawa layar kabel tembaga, kawat baja Galvanis lapis baja, kabel terisolasi PVC, kabel terisolasi polietilen, kabel terisolasi XLPE, sarung PVC utawa PE.

3. Kabel voltase dhuwur: (35KV ~ 220KV) Konduktor tembaga utawa aluminium, Sarung logam (timbal utawa aluminium corrugated), kabel polietilen lan kabel terisolasi XLPE, HDPE utawa kabel daya sarung njaba PVC.




Panas Tags: 35KV 66KV 110KV 132KV 220KV 500KV Kabel Daya HV, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.