Ngarep > Produk > Kabel Komunikasi Kab > 305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi
305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi
  • 305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi
  • 305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi
  • 305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi

305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi

Minangka produsen kabel jaringan Komunikasi 305m / Box UTP / FTP CAT6 4pasang profesional profesional, sampeyan bisa yakin tuku kabel jaringan Komunikasi 305m / Box UTP / FTP CAT6 4pasang saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku kabel jaringan Komunikasi 305m / Box UTP / FTP CAT6 4pasang sing disesuaikan saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan kabel Longda minangka produsen Kabel Jaringan Komunikasi 305m / Box UTP / FTP CAT6 4pasang profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa gawé kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar kualitas dhuwur, kalebu LV HV mobil cableï¼utamané digunakake ing AC / DC daya sistem kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane AC lan DC daya konektor kendaraan lan tumpukan daya.



Jaket: PVC LSZH PE

Sertifikasi: CE/ROHS/ISO9001

Werna: Panjaluk Pelanggan

Konduktor: CCA/BC

Paket: Karton

Warna jaket: Dibutuhake

Pembayaran: T/T

MOQ: 10 Kilometer / Kilometer




UTP CAT 6


1. Kabel Komunikasi Data Kinerja Dhuwur
2. Cocog kanggo 350MHz High-Speed ​​Data Aplikasi
3. Dirancang kanggo Instalasi Indoor.
4. Flame Retardant Plenum Jaket
5. 4-Pair Gampang Dikenali Warna-Belang Pasangan
6. Atenuasi Banget lan Karakteristik Crosstalk
7. Ngluwihi spesifikasi EIA/TIA 568 C.2-1, CSA lan ISO/IEC 11801
8. CPR Listed, RoHS Compliant


ITEM NO.

Konstruksi

Ukuran Konduktor Nominal (mm)

Diameter Isolasi Nominal (mm)

Nomer Pasangan

Kabel Nomial OD (mm)

Jinis Jaket

Tetembungane

NCUTP5E-500

UTP

0.550

0.98

4

6.1

PVC/PE/LSZH

250MHz

NCUTP6-656

UTP

0.656

1.02

4

6.3

PVC/PE/LSZH

250MHz

NCUTP6-570

UTP

0.570

1.03

4

6.4

PVC/PE/LSZH

300MHz




FAQ



Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A1: Kita minangka pabrikan.

Q2: Ing endi pabrik sampeyan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
A2: Pabrik kita dumunung ing kutha jieyang. Sampeyan bisa mabur menyang Shenzhen utawa bandara internasional Guangzhou. Lan ngandhani penerbangan sampeyan
Ora. Kita bakal ngatur kanggo njupuk sampeyan munggah.
Q3: Apa aku bisa tuku conto saka sampeyan?
a3: wis! Sampeyan olèh kanggo nyelehake sampel supaya nyoba kualitas unggul lan layanan.
Q4: Apa Garansi sampeyan?
A4: Kabeh produk bakal duwe 12 sasi Warranty
Q5: Apa cara pembayaran sampeyan nampa?
A5: T/T (transfer Bank), Western Union, Money Gram, Paypal, etc.
Q6: Apa sampeyan bisa nyelehake jeneng merek (logo) ing produk kasebut?
a6: wis! Layanan OEM profesional bakal disambut kanggo kita. Pabrik kita nampa nggawe logo gratis kanggo pesenan akeh.
Q7: Apa aku bisa ngerti status pesenan?
A7: Ya .Informasi pesenan lan foto ing tataran produksi beda pesenan bakal dikirim menyang sampeyan lan informasi bakal dianyari ing wektu.
Q8: Apa wektu anjog? (Sampeyan kudu nyiyapake barang-barangku?
A8: Delivery (ora luwih saka 1000pcs) bakal diatur ing 3-7 dina sawise pembayaran, lan teka sampeyan ing bab 3-7 apa dina, liwat internasional Express.
Q9: Kepiye sampeyan ngirim barang-barangku menyang aku?
A9: Tuku sampeyan bakal dikirim dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS lawang sampeyan. Air Cargo lan Sea Cargo, Direct line, Air Mail uga ditampa miturut panyuwunan klien.

 

Panas Tags: 305m/Kotak UTP/FTP CAT6 4pasang Kabel Jaringan Komunikasi, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Bulk, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.