Ngarep > Produk > Kabel Tambang > 3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili
3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili
  • 3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili
  • 3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili
  • 3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili
  • 3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili

3 Inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili

Minangka profesional 3 Core #3/0 Type G-gc In Mine Power Electric Project Ing Chili, kita pengin menehi sampeyan 3 inti #3/0 jinis G-GC ing proyek listrik tenaga tambang ing Chili. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan kualitas 3 inti #3/0 tipe G-GC ing proyek listrik tenaga tambang ing Chili. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel Longda minangka salah sawijining 3 inti # 3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili ing pabrik Chili saka China, bisa menehi conto Kabel Grounding Tembaga Tembaga Fleksibel gratis, conto Kawat Tembaga Tembaga, rega murah, lan layanan sing apik, yen sampeyan duwe pitakonan. Pls kontak karo kita.



Nomer Model: TYPE G-GC

Bahan Isolasi: Karet

Tipe: Tegangan Sedheng

Aplikasi: Industri

Bahan Konduktor: Tembaga

Jaket: CPE

Jeneng: TIPE G-GC

Standar: U L1650 / MSHA

bagean salib: 4 AWG THRU 4/0 AWG

intine:3

Konduktor: dilapisi tembaga anil

Isolasi: EPR Rubber

Sarung: CPE, Extra-heavy-dut

Pangiriman: 15 dina

Kepatuhan: Tambang


Telung konduktor Tipe G-GC Daya, Portabel Paralel Datar w/Ground-Check, rega kaki kabel EPR/CPE 2000V


Aplikasi:

â¢Dirancang kanggo digunakake minangka kabel trailing ing peralatan pertambangan AC:

Ing ngendi pemantauan lemah ditindakake kanthi konduktor mriksa lemah

Yen voltase induksi ing sistem grounding ora ana bebaya

 

Konduktor Konstruksi Produk:

â¢6 AWG nganti 4/0 AWG dilapisi tembaga anil, kabel bunched, tali-lay-stranded saben

ASTM B172

Isolasi:

â¢Ethylene Propylene Rubber (EPR) insulasi warna (ireng, putih lan abang)

Konduktor Ground-Check:

â¢Dilapisi tembaga, tali-lay-stranded lan wangun konduktor ground-check diisolasi nganggo elastomer kuning

Konduktor Grounding:

â¢Dilapisi tembaga, tali-lay-stranded lan wangun karo elastomer panutup ijo dirancang kanggo njaga konduktor grounding ing panggonan ing perakitan flat

Jaket:

â¢Polyethylene Klorinasi (CPE) tugas ekstra abot

 

Fitur:

â¢Konstruksi datar nyedhiyakake resistensi maksimal kanggo karusakan saka remuk lan runover

â¢Isolasi kanthi wujud kanggo nyegah konduktor pindah ing sangisore jaket

â¢Kateguhan fisik sing apik lan stabilitas panas

â¢Ketahanan panas, kelembapan, uap, lenga, kimia, radiasi lan kompresi sing apik banget

 

Kepatuhan:

â¢ICEA S-75-381 Portable lan Kabel Feeder Daya kanggo digunakake ing tambang lan aplikasi sing padha

â¢Nyukupi syarat tes nyala lan ditampa kanggo didaftar dening MSHA

 

6 AWG THRU 4/0 AWG KONDUKTOR, TIGA KONDUKTOR, FLAT PARALLEL PORTABLE W/ GROUND-CHECK, TIPE G-GC - 2000 VOLTS



Becik kanggo aplikasi pertambangan ing ngendi cahya kanggo abrasion ekstensif, impact, geter, tension, lan cut-through sing nimbulaké umum kanggo Gagal kabel, Tipe G-GC kabel sing heavy-tugas, kabel daya portabel dibangun kanggo digunakake ing sirkuit ora ngluwihi 2.000 volt.

Dirancang kanggo digunakake ing aplikasi kayata loader, penggerek, conveyor, pumps, sumber daya, tameng tembaga, lan piranti seluler utawa stasioner liyane sing mbutuhake konduktor grounding lan konduktor mriksa lemah. Kabel Tipe G-GC yaiku kabel tegangan medium sing dirating kanggo suhu konduktor nganti 90°C.



Layanan Kita


1.25 taun pengalaman produksi lan 16 taun pengalaman ekspor.
2. Sertifikasi produk: UL, CE, BV, TUV, KEMA, PSB, SABS, ABS, NK, LR, KR, GL dll
3. Layanan OEM kasedhiya adhedhasar wewenang resmi & legal.
4. Sistem kontrol kualitas sing ketat.
5.Pangiriman cepet lan umpan balik Wektu timbal luwih cepet tinimbang saingan kita.
6. Kualitas apik kanthi rega sing cukup.
7. Dhukungan teknis sing kuat (data teknis, gambar, lsp)
8. Layanan kerja tim profesional kanggo sampeyan kanthi aktif.
9.Stok kasedhiya, sampel gratis kasedhiya.

 

 

Panas Tags: 3 inti #3/0 Tipe G-gc Ing Proyek Listrik Tenaga Tambang Ing Chili, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.