Ngarep > Produk > HV Kab > Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar
Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar
  • Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi AnyarKabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar
  • Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi AnyarKabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar
  • Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi AnyarKabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar
  • Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi AnyarKabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar
  • Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi AnyarKabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar

Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar

Longda 1/0AWG 50mm Power EVP Kabel Kanggo New Energy VehiclesCompany minangka produsen kabel profesional kanthi pengalaman produksi 15 taun. Kita bisa gawé kabeh jinis kabel kendaraan energi anyar kualitas dhuwur, kalebu LV HV mobil cableï¼utamané digunakake ing AC / DC daya sistem kendaraan listrik, minangka kabel sambungan antarane AC lan DC daya konektor kendaraan lan tumpukan daya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kita dhewe Kanggo Pabrik Kendaraan Energi Anyar kanggo ngasilake produk kanthi awake dhewe, mula welcome OEM / ODM. biaya kurir.



Nomer Model: EVP

Tipe: terisolasi

Aplikasi: Pemanasan

Bahan Konduktor: Tembaga

Tipe Konduktor: Stranded

Bahan Isolasi: Karet Silikon

Nama produk: EVP

Ukuran: 1/0 AWG (50mm²)

Konduktor: 1586/0.2mm SM

Isolasi: Karet Silikon

Dilindungi 1:36/6/0.2 TPC

Dilindungi 2: Al-mylar

Jaket: Karet Silikon

Dhiameter njaba: 17.±0.5mm

Tegangan: 1500V

Suhu kerja: -60â~+180â

 


 

 

Panas Tags: Kabel EVP Daya 1/0AWG 50mm Kanggo Kendaraan Energi Anyar, Grosir, Disesuaikan, Kualitas, Massal, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan, China, Pabrik, Rega, Kutipan, Made in China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.