Produsen Kabel & Kabel Listrik
Produsen Kabel Daya
Produsen Kabel HV
  • babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Yanggu Longda Cable Co., Ltd. dumunung ing Yanggu, kutha lawas millennium, ibukutha Dongyi lan kampung halaman Wusong. Iku jejere Kali Kuning ing sisih kidul, kutha banyu ing sisih lor, Expressway komersial Jerman ing sisih kulon, sepur kacepetan dhuwur Beijing Kowloon ing Timur, lan Terusan Besar Beijing Hangzhou ing saindhenging wilayah. Nduwe lokasi geografis sing unggul lan transportasi lan logistik ing kabeh arah.
Company adhering kanggo strategi account, muter kanggo kauntungan saka merek kabel yanggu; Minangka kualitas dhuwur profesionalKawat & Kabel Listrik, Kabel DayalanHV Kabpabrikan lan supplier âing China, kanggo nggawe industri kabel tanggung jawab merek Cina, merek kabel Yanggu Longda everbright.
Perusahaan nyetel riset ilmiah, produksi, dodolan ing siji, kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi sing kuat, tim riset ilmiah lan personel r&D, dilengkapi peralatan produksi sing apik, peralatan uji sing sampurna, puluhan varietas, atusan spesifikasi produk, paling laris. ing omah lan ing luar negeri, dipercaya dening pangguna.

News

Apa kabel, kawruh kabel introduksi

Apa kabel, kawruh kabel introduksi

Kabel minangka jinis produk kabel sing digunakake kanggo ngirim informasi energi listrik lan nyadari konversi energi elektromagnetik.

Carane kabel mriksa salah siji sing penting

Carane kabel mriksa salah siji sing penting

Saiki dekorasi, kita bakal milih tanggung jawab kanggo perusahaan dekorasi

Apa sebabe gagal kabel lan kabel?

Apa sebabe gagal kabel lan kabel?

Kabel kabel ora normal, alasan utama yaiku: